A ballerina's story
|
05 Feb 2011, 23:10
|||
|
|||
Mersi pentru atentionare Ginny
[center]Capitolul II-A new life began Stateam langa ea.Ochii imi erau rosi,lacrimi imi curgeau pe obraji. Tata a venit langa mine si m-a luat in brate. Imi tot spunea ca totul va fi bine si ca acum,mama e intr-o lume mai buna. Desi stiam ca tot ce spune e adevarat,eu tot nu ma puteam abtine sa nu plang. Am ramas un timp la mine in camera,intisa pe pat,cu siroaie de lacrimi curgandu-mi pe obraji. Imi venea sa imim pun capat vieti si sa fiu acolo sus,alaturi de mama,insa constiinta imi era prea puternica. Am stat doua ore in pat plangandu-mi de mila.Stiam ca faptul e deja consumat si ca nimic din lume nu mai mi-o poate aduce pe mama inapoi. Am auzit trei ciocanituri la usa: -Draga,pot sa intru? Era vocea tatei,pentru o clipa am vrut sa zic "nu" pentru ca in momentul acela nu vreiam sa vorbesc cu nimeni. Dar ceva din mine m-a impins sa ii dau drumul in camera. -B-b-bine,i-i-intra.am zis eu cu o voce aproape stinsa. Tata a intrat in camera si mi-a intins o cutie. -Asta a fost a mamei tale,mi-a spus el,si sunt sigur ca a vrut sa ti-o dea tie,doar ca a asetptat momentul potrivit. Am luat cutia din bratele tatei si am deschis-o. In ea am gasit cateva poze cu o balerina,care semana foarte mult cu mama,un costum vechi de balet,o pereche de balet si poante. Deasemena am gasit multe casete cu muzica si Dvd-uri cu diferite spectacole de balet. Cand am vazut toate acele lucruri mi-am dat seama de ceva: -Mama a fost balerina!De ce nu mi-a spus? -Draga,mama ta a trecut prin ce-l mai greu lucru.La unul dintre spectacole a cazut si si-a luxat glezna.Ea a vrut doar sa te protejeze,de aceea nu ti-a dat permisiunea de-a te duce la Academie. Lacrimile au inceput din nou sa imi curga pe obraji.Acum am inteles totul. -O sa ma duc la Academia Vaganova si o sa dau tot ce e mai bun in mine!O sa fac asta de dragul mamei!O sa fiu ce-a mai buna balerina! Am simtit cum tatei i s-a umplut inima de bucurie si mandrie cand a auzit vorbele mele. -Mama ta ar fi fost mandra sa auda asta. L-am luat pe tata in brate si mi-a soptit: -Selena Brigitte vei fi ce-a mai buna dintre toate balerinele de la Vaganova! Acum ca aveam acordul ambilor parinti pregatirile puteau incepe. Dis-de-dimineata am plecat spre cursurile de balet pentru ai spune Domnisoarei Cyrille vestile. -Domnisoara Cyrille o sa ma duc la Academia Vaganova -Sunt asa de mandra de tine!Cred ca si mama ta e foarte mandra. -Ahh..venind vorba de mama. -Ce s-a intamplat? Mi-am muscat buza de jos pentru a nu izbucni in plans si am spus aproape soptit: -Mama mea a murit. [/center] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A ballerina's story - by Alma Rodriguez - 05 Feb 2011, 20:57
RE: A ballerina's story - by Fleur Delacour - 15 Apr 2011, 16:30
Re: A ballerina's story - by Rosalie Vivienne Alden - 05 Feb 2011, 21:02
Re: A ballerina's story - by Ginny Anne Alden - 05 Feb 2011, 21:05
Re: A ballerina's story - by Alma Rodriguez - 05 Feb 2011, 22:39
Re: A ballerina's story - by Rosalie Vivienne Alden - 05 Feb 2011, 22:46
Re: A ballerina's story - by Rachelle Hathaway - 05 Feb 2011, 22:50
Re: A ballerina's story - by Alma Rodriguez - 05 Feb 2011, 22:56