In umbra singuratatii
|
06 Feb 2011, 14:32
|||
|
|||
M-am apropiat de Ryan ajutandu-l sa se ridice de jos.Sangele ii curgea din nas peste buzele lui rozalii.Ma impinse in momentul cand dorisem sa il ajut dand un pumn puternic peretelui lasand si acolo o urma de sange.
"Ryan este si normal sa fie suparata!Te rog intelege-o!"I-am spus cu o voce bland. "Taci!"Tipa acesta luandu-si roba punandu-si masca de Devorator. "Puneti-va mastile plecam chiar acum!"Spuse acesta indemnand toti Devoratorii sa il urmeze. "Stai nu o asteptam pe Lily?"Am intrebat alergand catre el. "Eu nu astept razvratiti sa le vina mintea la cap!Daca doresti sa stai cu ea aici n-ai de cat,insa daca vom muri sa nu te astepti ca voi veti traii daca veti sta aici!"Spuse acesta iesind din casa indepartandu-se de vrajile de protectie. L-am prins de mana spunandu-i incercand sa ii caut ochii dupa masca rece de fier invaluita cu fum. "Ryan stiu ca ti-ai pierdut increderea,insa iti promit ca voi fi acolo si eu si Lily sa te ajutam!Iar Lily nu va fi niciodata o razvratita, ci doar ravasita de faptul ca nu i-ai spus adevarul!"Atat am mai apucat sa ii spun ca deja plecase lasandu-ma in ceata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|