In cautarea luminii
|
06 Feb 2011, 16:15
|||
|
|||
Eram foarte emotionata si fericita ca il revedeam. Ne ura un calduros bun venit si zambea si el. Ma uitam la ceilalalti Devoratori, nu toti aveau curajul sa zambeasca la fel ca mine si Alice. Cand am ajuns inapoi la Alice am vazut ca cercul nu era complet mai lipseau cativa. Am oftat zgomotos cand am vazut ca inca mai erau necredinciosi printre noi. Lordul Intunecat se apropie de mine cand l-am vazut zambetul mi se sterse imediat.
"De ce oftezi?" intreba el pe un ton amabil. Mi se facuase pielea de gaina nu mai stiam ce sa spun. "Am vazut ca nu toti au avut curajul sa se arate in seara asta" i-am raspuns cu o voce subtire. Cand auzi acestea mai cerceta o data cercul si vazu cateva locuri libere. Zambetul ii pieri si se enerva putin. "Sa inteleg ca va temeti de mine? Sa inteleg ca nu aveti curajul sa va aratati in fata mea?" intreba acesta ridicand putin tonul. Am inghitit in sec si m-am uitat la Alice care parea si ea putin speriata. Imi facu semn sa tac, apoi Lordul Intunecat vorbi din nou: "Cati dintre voi ati venit aici fara sa va temeti? Sunt chiar nerabdator sa aflu." spuse pe un ton nervos. Atunci eu si Alice ne ridicaseram in picioare, impreuna cu alti Devoratori. Pana acum am stat cu totii in genunchi in fata lui. "Se pare ca acum nu se mai teme nimeni." spuse Lordul Intunecat plin de furie. Eram putin inspaimantata, dar nu din cauza lui ci din cauza a ceea ce avea sa se intample cu ceilalti Devoratori. Stiam ca ar trebui sa plecam in cautarea celui care a supravietuit cat mai repede si as fi vrut sa-i spun Stapanului dar nu aveam suficient curaj. Am tras-o pe Alice de maneca robei si am aratat spre incheietura mainii la un ceas care arata ora 12:45 AM. Deja pierdusem mult timp si eram nerabdatoare. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,858 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |