In cautarea luminii
|
06 Feb 2011, 17:35
|||
|
|||
Se enervase ca deobicei deoarece nu totii ii erau loiali asa cum el si-ar dori,insa dupa cate imi facuse mie nu imi venea sa cred ca reusisesm cu adevarat sa il iert pana la urma el fusese primul barbat care ma facuse sa simt dragostea.Acesta incerca sa se potoleasca,intragand aer in plamani.Se apropie de mine mangaindu-mi chipul cu mana lui cadaverica.Nu mai era ca pe vremuri cand mainile lui erau calde acum simteam atingerea unui mort si nu unui om.
"Alice scumpa mea dupa tot ce am trait in trecut inca mai ai curajul sa stai inaintea mea cu fruntea ridicata si sa spui ca nu iti este frica de mine?"Ma intreba acesta ca si cum ar renvia trecutul cu vocea lui.Inima imi batea nebuneste in piept,iar sangele o luase razna. "Da Stapane nu port resentimente si tu stii ca tot ce s-a intamplat in trecut a murit si a ramas acolo bine ingropat!"I-am spus evitandu-i privirea.Acesta imi prinse barbarbia cu mana lui facandu-i pe ceilalti sa isi tina respiratia. "Alice nici nu stii cat ma bucur ca ai trecut peste si inca te feresti de privirea mea precum o copila,ca atunci!"L-am privit adanc in ochii pentru a il face sa nu mai creada acestea.Ma elibera din stransoarea lui zicandu-le tuturor. "Vreau sa mi-l aduceti pe baiatul care a supravietuit,insa il vreau viu!"Se opri pentru o secunda zicandu-ne zambind. "Eu sunt acela care trebuie sa il ucida pe Harry Potter!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,859 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |