In umbra singuratatii
|
06 Feb 2011, 17:42
|||
|
|||
Acum eram pe cont propriu,intr-un fel stiam ca Lily va fi bine deoarece ea era puternica,ea era o adevarata Devoratoare,o adevarata viperina.Mergeam prin noapte cautand locul unde ceilalti Devoratori rezistau atacului gandindu-ma ca ce noroc avusem cand ma asezasem in aceea ceainarie la masa aceea si mai ales ce noroc avusem ca ea trecuse pe acolo.Probabil nu as fi asistat la aceasta batalie si nu as fi castigat buni prieteni daca ea nu se aseza la masa mea rastindu-se desigur asa cum numai ea stia sa o faca la chelnarita.Toate aceste ganduri ma faceau sa rad,dar in acelasi timp sa si plang.In indepartare mii si mii de jeturi de lumina se puteau observa.Am inaintat rapid in inima luptei.Stiam ca era destul de imposibil sa il caut pe Ryan sau sa o caut pe Lily,insa stiam ca nu era imposibil sa ii ajut din umbra asa ca nu puteam sa crut viata niciunui auror.
"Avara Kadavra!" Am strigat,iar jetul de lumina izbi puternic pieptul unui Auror.Un alt auror cazu langa el plangandu-l.Dupa voce mi se parea o femeie care tocmai isi plangea sotul.Nu avea rost sa o chinuii si am soptit blestemul uciderii facand-o si pe ea sa cada alaturi de sotul ei.Era greu sa vezi asa ceva,insa daca cu totii l-ar urma pe Stapan acum nimeni nu ar mai avea de suferit.M-am oprit in mijlocul luptei continuand sa impart blesteme im stanga si in dreapta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|