Thread Closed 
Don't ask for me
06 Feb 2011, 18:37
Acum imi aminteam perfect acel amurg la lac cand Rose imi povesti de Jake,iar eu ii povestisem marele meu secret.Insa acum ca imi aminteam de numele Porrin un chip mi se contura in minte.

"A Porrin,Rose dar eu il cunosc bine pe nenorocitul acela!Crede-ma daca l-ai ucide Lordul Intunecat ti-ar fi foarte recunoscator!Este un Devorator cazut in dizgratie fiindca a tradat increderea Lordului aproape descoperindu-l in fata unor Aurori cand a omorat nu stiu cati oameni printre care si doi Devoratori aprope cei mai devotati Stapanului si crede-ma ca toti il cauta nu numai tu!"I-am zis zambindu-i.Nici nu imi dadusem seama cand ajunsesem la ultimul etaj.Era cu adevarat groaznic deoarece majoritatea de priveau de dupa gratii cu ochii reci fara suflet.Inima imi incepu sa bata din ce in ce mai repede gandindu-ma ca Jack sa nu fi patit la fel.M-am intors spre o celula luminand-o cu bagheta.Un barbat cu parul brunet si cu ochii albastrii mi se contura inaintea ochilor in lumina baghetei.Zambea ca si cum nici macar nu ar fi fost in Azkaban.L-am privit mai atent fazandu-i intre buze un bat subtire si alb ce semana a tigara.Avea impresia ca fusese cazat la un hotel de 5 stele unde putea sa fuma cand dorea el?M-am intrebat nervoasa.

"Buna frumoasa mea Alice!"Ma saluta acesta tragand din tigara cu patos.

"Uite asa printesa cea curajoasa a venit sa isi salveze printul la ananghie!"Zise acesta zambind.Acum chiar ca ma calcase pe nervi.Am intrat in celula cu usurinta deoarece usa era deschisa punandu-i bagheta in gat.

"Auzi tu sa nu mai vorbesti asa cu mine niciodata!Si multumestei Lordului Intunecat in veci ca ma trimis dupa tine ca de nu te fumau Dementorii ca ce ai tu intre buze!"I-am spus luandu-i tigara tragand un fum aruncand-o.Acesta ramase incremenit privindu-ma cu spaima in ochii.

"Rose scumpa mea ajuta-ma sa il torturam putin pe acest nenorocit daca tot ii arde de glume!"I-am zis lui Rose facandu-i semn sa ramana acolo deoarece dorea doar sa il sperii.Mi-am ridicat bagheta asupra lui facandu-l pe acesta sa se fereasca precum un las.

"Of ridica-te vierme e vremea sa plecam!"I-am spus eliberandu-l din stransoare.

"Stii ceva Alice poate voi doua tu si cu prietena ta ar trebuii sa fiti mai dragute cu mine altfel nu vi-l voi da niciodata pe Porrin!O da v-am auzit vorbind asa ca nu fiti mirate!"Nu imi venea sa cred Jack stia unde este si nu dorea sa ne spuna.Pana la urma se adeverea zicala pisica blanda zgarie rau.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Don't ask for me - by Rosalie Vivienne Alden - 01 Feb 2011, 02:00
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 01 Feb 2011, 14:05
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 02 Feb 2011, 14:28
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 03 Feb 2011, 13:07
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 06 Feb 2011, 18:37
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 09 Feb 2011, 18:36
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 10 Feb 2011, 19:34
Re: Don't ask for me - by Alice Swan - 18 Feb 2011, 18:58