In cautarea luminii
|
06 Feb 2011, 19:33
|||
|
|||
Ascultam cu mare atentie discutia pe care o purta Lordul Intunecat cu Alice, era o poveste foarte interesanta, pe care Alice nu mi-o spusese.
Eram foarte amuzata de ceea ce discutau ei si un zambet mi se asternu pe fata. Cativa Devoratori ma priveau ciudat. Nu aveam masca sa il ascund asa ca am ramas acolo zambind sperand ca Stapunul nu ma va observa. Incercam din rasputeri sa imi tin rasetele dar tot imi mai scapau catev chicoteli. La un moment dat am inceput sa rad in hohote si desi stiam ca voi fi putin pedepsita nu ma puteam opri. Lordul Intunecat facu un pas spre mine si ma intreba: "Ti se pare amuzant?" Eu care radeam cu lacrimi ma mai potolisem putin. Uitand cu cine vorbesc i-am spus: "Aceasta poveste m-a impresionat pana la lacrimi... de ras" ii spusesem printre rasete. Am ridicat putin privirea si am vazut ca in fata mea statea el nu un devorator oarecare. Cand i-am inatalnit privirea rasetele imi inghetara. Am mai putut observa ca Devoratorii ma priveau insistent de parca as fi fost nebuna. "Cum indraznesti!?" intreba Lordul Intunecat. Nu mai puteam scoate un sunet. "Pai... eu... imi cer iertare Stapane" i-am spus de parca cineva ma strangea de gat. Acum era rau ma privea de parca vroia sa ma omoare, defapt cred ca asta si vroia. "Crucio!" striga acesta facandu-ma sa ma prabusesc la pamant urland de durere. "Acum mai ai ceva de comentat?" intreba de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Nu puteam sa vorbesc de durere si am dat incet din cap. "Crucio!" mai striga acesta o data. Un alt urlet sparse linistea care se asternuse. "Poate de data asta vorbesti mai tare" spuse Lordul Intunecat folosind un ton enervant de calm. "Nu mai am nimic de comentat" i-am spus gafaind. Am ramas acolo intinsa cand ne spusese sa mergem dupa Potter. Alice vru sa ma ajute sa ma ridic dar Lordul Intunecat o oprise. "Las-o sa se descurce singura." spuse acesta privindu-ma. M-am ridicat incet clatinandu-ma, m-am sprijinit de un copac vrand sa-mi trag sufletul. "Pleaca odata!" urla Stapanul. Fara sa mai stau am luat-o la fuga ma puteam odihni putin si fara sa ma vada el. Cercetam cu privirea peste tot sperand sa dau de baiatul care a supravietuit, iar Alice statea langa mine privindu-ma. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,859 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |