In umbra singuratatii
|
06 Feb 2011, 19:50
|||
|
|||
Ma miscam repede ucigand in stanga si in dreapta in afara de "Avada Kadavra" si "Sectusempra" nu mai rosteam nici un blestem. Incercam sa ma uit dupa Ryan sau Alice dar era inutil.
Aurorii nu prea foloseau Blesteme de Neiertat dar erau foarte puternice asa ca trebuia sa fiu foarte atenta sa nu fiu lovita. Mai erau si cativa care foloseau vraji cum ar fi "Stupefy" sau "Petrificus Totalus" deoarece ei nu vroiau sa ne omoare pe toti ci vroiau sa ia cat mai multi la Azkaban pentru a primi sarutul unui Dementor. Vedeam cum Aurorii se prabuseau unul cate unul dar si Devoratori. Speram sa nu fie Alice sau Ryan printre ei. Oprindu-ma pentru a vedea cum mai stau lucrurile nu am fost atenta la Aurorul din spatele meu care striga: "Stupefy!" Era prea tarziu pentru a spune"Protego". Vraja ma lovi in piept izbindu-ma puternic de un copac. Datorita mastii nu ma lovisem la cap dar imi rupsesem trei degete de la mana dreapta si nu mai aveam cum sa tin bagheta. Trebuia sa ma intorc pentru ca acolo era Eric. In cinci minute ar fi trebuit sa fiu inpoi. Mi-am zis ca ar fi bine daca as mai lua un devorator ranit. M-am apropiat de unul si am Disparut concentrandu-ma la Sediu locul unde trebuia sa Apar. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|