Tree shadow
06 Feb 2011, 22:55
"-Cred cã nici eu.”zâmbi trist tânãra și continuã sã se plimbe domol cu prietena sa de-a lungul cãrãrii de lângã lacul limpede în care se reflectau razele blânde de soare.
Alice avea o înfãțișare maturã acum; însã probabil cã asta nu se datora funcției sale înalte de Șef de Casã de la Astropufi. Pãrea mai serioasã ca în alte dãți mai vechi și afundatã în gânduri. Dar Alice nu prea avea motive sã fie supãratã. Helena pufni, gândindu-se cã ar trebui sã lase chestiile de genul ãsta și sã fie veselã. Un om ce trecea pe drum se uitã ciudat la miss Lee și spuse încruntat:
”-Tu nu cumva ești fiica Devoratorului Dupont?” Helena se uitã uimitã la el, zicând:
”-Eu nu am tatã.” și plecã alãturi de Alice care avea o expresie întrebãtoare. Nu-și putea imagina cum de își dãduse seama acel om de lucrul ãla când îl ascundea așa de bine. De fapt, cam toatã lumea vrãjitoareascã știa cã ”tãticul” Dupont era Devorator, unii tratând ciudat situația, având în vedere cã Helena fãcea parte din Ordinul Phoenix. Dar numai ea își știa convingerile iar un singur lucru era clar; nu a fost și nu va fii niciodatã de partea Întuncatã.
”-Am ajuns!” anunțã Alice.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Tree shadow - by Alice Morris - 31 Jan 2011, 14:06
Re: Tree shadow - by Helena Daphne Rose - 31 Jan 2011, 14:07
Re: Tree shadow - by Alice Morris - 01 Feb 2011, 13:47
Re: Tree shadow - by Helena Daphne Rose - 06 Feb 2011, 22:55
Re: Tree shadow - by Alice Morris - 08 Feb 2011, 19:50