In umbra singuratatii
|
07 Feb 2011, 13:02
|||
|
|||
Unii Devoratorii dispareau raniti altii mureau,insa cu totii luptam pana la capat.Mi-am dat seama ca ii depaseam cu mult pe Aurori si ca nu va fi o pierdere asa mare ca in cealalta batalie.O mana ma prinse de roba tragandu-ma spre el pentru a ma feri de la o vraja.Ii recunoscusem imediat infatisearea,Ryan inca lupta pentru cauza noastra.
"Ryan sa stii ca Lily e aici si lupta asa ca te rog sa o scuzi stii ca a fost doar nervoasa!"Am spus in timp ce omorasem un auror. "Stiu Alice eram doar nervos oricum am venit sa iti spun ceva!"Imi spuse acesta tinand piept unui auror. "Da spune te ascult!"I-am zis curioasa in timo ce il ferisem de o vraja. "Vreau sa iti spun ca tin mult la tine si la Lily si daca mie mi se intampla ceva vreau ca tu si cu ea sa preluati sediul."Spuse acesta facandu-ma sa ma cutremur. "Ryan tie nu ti se va intampla niciodata nimic nu atat timp cat noi suntem aici." "Alice stiu ca mai devreme sau mai tarziu voi muri!Zilele mele sunt numarate,insa voi doua vreau sa ramaneti puternice!"Spuse acesta lasand lupta in seama altor Devoratori deoarece acestia venisera sa ne protejeze. Imi lua chipul in ambele maini sarutandu-ma lung pe frunte precum un tata ce isi ia ramas bun de la copilul sau. "Imi promiti ca vei lupta pentru Lordul Intunecat!" "Da Ryan promit,insa nu inteleg aceasta discutie pe care o purtam!"I-am spus cu lacrimi in ochii. "Alice sa stii ca tin mult la tine si te rog sa ii spui Lilyei ca si la ea tin mult si sper sa ai o viata cat mai lunga si frumoasa."Imi spuse acesta imbratisandu-ma puternic.O lacrima ii curse pe obraz. "Ryan de ce iti ei ramas bun, te rog ,nu mai vorbi in felul acesta!"I-am zis plangand de-a binelea.Intr-o fractiune de secunda ma impinse in bratele unui Devorator pe care nu il cunosteam care ma ferise,iar cei ce il protejau pe Ryan se dadura la o parte lasand vraja mortii trimisa de catre un Auror sa ii nimereasca pieptul facandu-l sa cada pe solul rece si umed.Intreaga mea fiinta urla de durere in momentul in care acesta ne privi pentru ultima oara.In durerea pe care o simteam am auzit vocea aurorului care il ucise. "Retragerea, misiune implinita!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|