Incubus Dreams
|
07 Feb 2011, 10:29
|||
|
|||
Aylee se uitã la fata care tocmai vorbise. Era de acord cu ea. Dar se pãrea cã din cauza ei atmosfera din salã se cam stricase. Simþea nevoia sã zicã ceva. De datã aceastã se ridicã in picioare si deschise gura. O închise la loc si se aºeza pe braþul fotoliului in fata cãruia stãtuse pe jos atâta timp. James, am vãzut cã te-ai cam ofticat de ce am zis eu. In mod normal nu aº bagã in seama un mascul ingamfat mai mic decât mine, dar mi-am promis cã o sã ma port frumos cu cei din casa mea. Imi pare rãu cã tu ai înþeles greºit ceea ce am zis eu. Nu am vrut sã spun cã ceea ce ai zis tu nu e corect, cãci ai dreptate. Vroiam numai sã mai fac o completare. apoi Aylee se sprijini de spãtarul fotoliului.
OOC:Eu nu i-am dat un minus lui James, dar din cauza cã are unul, probabil cã v-aþi gândit cã-i de la mine. Dar nu eu am fost, deoarece, cum am spus, nu am fost total neacord cu ce a zis el...
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|