In umbra singuratatii
|
07 Feb 2011, 19:46
|||
|
|||
Stateam plangand la masa, iar Alice pregatea un ceai. Asteptam ca trupul lui Ryan sa fie adus la Sediu. Nu imi trebuia nici un ceai cel mai bine era ca Alice sau cineva sa ma omoare pentru ca nu mai vroiam nimic altceva. Imi puse ceaiul pe masa si ma ruga sa beau. Am dat incet din cap in semn ca "nu", pentru ca nu mai puteam vorbi. Narcissa dadu buzna in bucatarie strigandu-ma. Cand ma vazu plangand si pe mine si pe Alice, ne intreba imediat ce s-a intamplat. In acelasi moment Devoratorii aparura cu trupul lui Ryan. Am intins o mana tremuranda spre ei. Cand Cissy il vazu scoase un mic strigat si incepu si ea sa planga luandu-ne in brate, pe mine si pe Alice.
"Narcissa faci ceva pentru mine?" am intrebat-o incet. "Depinde ce vrei." raspunse aceasta de parca ar fi stiut deja ce vreau sa o intreb. "Alice nu vrea sa ma omoare. Omoara-ma tu." numai asta puteam sa zic. Imi doream sa merg alaturi de Ryan. Tineam foarte mult la el fusese ca un al doilea tata. "Cum poti sa-mi ceri asta? Raspunsul este nu." spuse ea suparata. Atunci m-am ridicat am luat cana cu ceai si am turnat-o in chiuveta. "Multumesc pentru ceai Alice. Am sa ma duc sa-mi schimb roba si apoi ma duc la Ryan" le-am spus aratand spre roba imbibata in sange. "Lily? Al cui este sangele ala?" ma intreba Narcissa putin speriata. "Iti povesteste Alice daca vrea." i-am raspuns intorcandu-le spatele. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|