Let your pride aside
07 Feb 2011, 20:58
Voiam sa plec,dar in acel moment un jet de lumina se indrepta catre Kennya si m-am intors uimita. Stiam ca avusesem amandoua dreptate-ucigasul se afla in acel loc asa ca m-am intors exact la timp. Trebuia sa facem ceva pentru a opri atacul sau si a il duce odata pentru totdeauna la Azkaban,unde cu siguranta va avea sa isi gaseasca sfarsitul tragic. Angajatul Ministerului care se afla langa noi era momeala perfecta pentru criminal. Oricum stiam ca nu il va ucide aici,in Ministerul Magiei,fiind foarte aproape de Ministru. Nu stiam ce sa fac pentru a actiona cat mai rapid si sa scapam odata de toata nebunia asta , de jocul acesta in care am intrat. Acum trebuia sa jucam pana la capat-ori pana il vom prinde,ori pana unul dintre el si noi doua va muri. Pana la urma aceasta era misiunea noastra de astazi: sa prindem criminalul ori ce ar fi.

Mi-am indreptat din nou privirea catre fosta Viperina si i-am facut semn cu capul pentru a ii arata ca sunt de partea ei ..de aceasta data. Mi se parea ciudat ca lupt alaturi de o Devoratoare a Mortii,cel putin asa credeam eu,impotriva unui assasin periculos. Oricum se pare ca pe moment facem echipa buna. Ne-am calcat pe orgoliu pentru a duce la bun sfarsit o lupta destul de periculoasa,dar pana la urma unde nu exista pericole? Am asteptat acordul Kennyei dupa care l-am impins pe angajatul Ministrului in fata noastra. Voiam sa stiu cum va reactiona barbatul de dupa arhive.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Let your pride aside - by Kennya Allen - 10 Apr 2011, 22:35
RE: Let your pride aside - by Kennya Allen - 11 Apr 2011, 22:30
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 20:05
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 20:54
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 03 Feb 2011, 22:37
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 04 Feb 2011, 02:38
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 04 Feb 2011, 05:55
Re: Let your pride aside - by Kennya Allen - 04 Feb 2011, 19:38