-- Love never dies --
|
08 Feb 2011, 23:12
|||
|
|||
Mai multe se intamplara intr-un timp atat de scurt, incat abia am reusit sa percep bine totul si asta in mai bine de un minut.
Un caine mare, negru, cu pete roscate, ca de foc, sari de dupa un copac si il dobori pe Matt, care cazu in zapada. Cainele statea intr-o pozitie victorioasa, cu labele pe piepttul fostului Cercetas si pentru o clipa, in acei ochi am putut citi raceala, dar in secunda urmatoare, cainele incepu sa-l linga pe fata pe Matt, care incerca sa se elibereze. "- Warro! Warro, termina!" am strigat razand, dar am observat in glasul meu o mica nota de ingrijorare. Cainele era un rottweiler matur, de doi ani jumatate, pe nume Warro si era al meu de cand era pui. Normal, il iubea foarte mult si pe Matt, mai ales ca acesta se juca mereu cu el si arunca mingea mult mai bine decat mine. Am putut sa observ cum iubitul meu il impinge pe rott si acesta se da cuminte in dreapta lui, privindu-l admirativ. M-am indreptat spre el si l-am ajutat sa se scuture de zapada. "- Esti bine, dragule?" am intrebat mangaindu-l pe fata. Gafaia putin, dar nu parea ranit si nici suparat pe mica - uriasa bestie care statea langa el. "- Sunt bine, iubito." raspunse zambind. Warro realiza in sfarsit ca eram si eu acolo si sari asupra mea. Insa eu ii cunosteam capriciile si obiceiurile, asa ca l-am prins de ambele labe din fata si l-am tinut la aceeasi inaltime cu mine. Imi ajungea pana la piept. "Greu de crezut cat de repede cresc.." mi-am spus lasandu-l sa-si spijine labele uriase pe pieptul meu, iar apoi am inceput sa-l mangai pe cap. "- Warro.. mi-a fost dor de tine, bestiuta!" am spus privind fix in acei ochi de chihlimbar care inspirau numai iubire si loialitate. La cei doi ani jumatate ai sai, era inca un catelus.. "- Bestiuta? E o bestie in toata puterea cuvantului!" striga Matt in gluma. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
-- Love never dies -- - by Matt I. River - 01 Dec 2010, 23:20
Re: -- Love never dies -- - by Isabella River - 02 Dec 2010, 00:27
Re: -- Love never dies -- - by Matt I. River - 12 Jan 2011, 23:37
Re: -- Love never dies -- - by Isabella River - 13 Jan 2011, 21:50
Re: -- Love never dies -- - by Matt I. River - 14 Jan 2011, 00:31
Re: -- Love never dies -- - by Isabella River - 14 Jan 2011, 13:01