Misiune de salvare
|
09 Feb 2011, 17:28
|||
|
|||
Nu puteam sa cred ca gresisem locul Aparitie,insa asta acum nu mai conta tot ce conta era sa ajungem in siguranta cat mai repede intr-un loc unde sa putem Disparea.
"Haide vino o sa incercam sa ne ascundem intre acele blocuri!"I-am spus tragand-o de mana.Aceasta nu a comentat mergand repede dupa mine. Am reusit sa iesim din acea mare de oameni,insa printre acele blocuri era destul de infricosator.Am avansat putin pana in inima lor prinzand-o de mana pe Eva. "Sa ramai concentrata orice ar fi pe Muntele Rose ok?"Am intrebat-o aceasta incuviintand din cap.In momentul in care am dorit sa dispar trei incuiatii aparusera de dupa blocuri. "O da ce fac domnisoarele in cartierul nostru?"Ne atrebasera acestia facandu-ma sa injur infundata. "Va rog plecati nu vrem probleme!"Am spus tinand bagheta strans in mana. "Pai stiti care este problema noi vrem!"Spuse unul dintre ei tragand-o pe Ema in bratele lui.Am ridicat bagheta bagandui-o in gat unuia dintre ei. "Daca nu o lesi in pace il omor!"I-am spus facandu-l sa rada in hohote. "Cu ce cu un betisor hai ca esti amuzanta!" Petrificus Totalus!"Am strigat catre al treilea care cazuse inert pe cimentul strazii.Acestia ramasera incremeniti. "Daca nu ii dati drumul va omor ca pe el!"Acestia doi se speriara crezand ca il omorasem.Ii daduse imediat drumul Evei care veni intr-un suflet langa mine.Dadura sa fuga insa ii impietrisem pe amandoi.Am mers catre cei trei soptind. "Obliviate!"Acestia pierdura toate informatiile despre noi.Intr-o secunda am luat-o pe Eva de mana disparand. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misiune de salvare - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 21:57
RE: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 12 Apr 2011, 19:40
RE: Misiune de salvare - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:50
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 18 Jan 2011, 00:28
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 18 Jan 2011, 18:23
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 31 Jan 2011, 23:36
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 01 Feb 2011, 13:20
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 06 Feb 2011, 17:52