`Under the stars.[^]
|
09 Feb 2011, 19:28
|||
|
|||
Padurea lui Dean era o padure cu adevarat minunata imi placea mult sa ma plimb pe acolo. Parintii mei ma lasau mereu desi nu si noaptea, dar intunecam des acolo. Oricum daca era ceva ma puteau chema prin Semnul Intunecat de pe mana stanga. Noaptea era destul de sinistru sa ma plimb pe acolo chiar si pentru mine, o fire singuratica. Copacii erau foarte desi, abia se zareau cateva stele prin crengile lor groase.
Nu stiai nicioadata ce poate iesi de dupa un copac gata sa te omoare. Mergand si gandindu-ma la fel de fel de probleme nu ma uitasem pe unde mergeam si ma impiedicasem de o creanga uscata, care trosni puternic. Imediat dupa se auzi un tipat: "Cine e?" intreba persoana care se afla la cel mult trei metri in fata mea, care dupa voce parea o fata. M-am gandit sa Dispar dar nu eram o lasa oricine ar fi acolo m-ar putea ataca si eram pregatita pentru asta. Am iesit incet de dupa copac avand mana inclestata pe bagheta fiind pregatita sa atac daca era cazul. In fata mea statea o fata care parea putin mai mare. Am stat si am privit-o rece intreband-o: "Cine esti?" vocea mea era la fel de rece ca si modul in care o priveam. M-am uitat spre rucsacul mare pe care il purta in spate si mi-am dat imediat seama ca avea sa stea cateva zile in padure. M-am sprijinit lenesa de un copac asteptand ca ea sa raspunda. OOC: sper ca nu te superi ca am continuat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|