`Under the stars.[^]
|
09 Feb 2011, 20:21
|||
|
|||
ooc
![]() Se auzeau din noua trosnituri de copaci in jurul meu,dar in fata mea dupa un copac aparu o fata.Nu o cunosteam,dar chipul ei mi se parea tare cunoscut.Nu stiam cum dar o stiam de undeva.Fata se aseza lenesa langa trunchiul copacului intrebandu-ma: "Cine esti?"ma intreba ea cu vocea rece uitandu-se putin urat la mine.Am lasat bagheta jos dandu-mi ochii peste cap intinzand mana in fata mea catre fata cea noua. "-Eu sunt Tamara."i-am zambit."Stii Hogwarts?Invat acolo."am oftat. "-Tu?"asteptam sa dea un raspuns,nu stiam ce dorea de la mine si ce avea cu mine de ma privea rece si la fel vorbea si cu mine. "-Hmm?"am chicotit. Nu doream sa fiu rea si faceam acest lucru numai daca ma trata cineva in acelasi mod.Am asteptat un raspuns din partea fetei uitandu-ma la ea cum era imbracata si cum arata,chiar o mai vazusem undeva dar nu stiam,era asa de enervant. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|