Nightfall
|
09 Feb 2011, 23:01
|||
|
|||
OCC: Just me and Rose
Era tarziu trecut de miezul noptii cand mi-a venit ideea sa fac o plimbare pe coridoare pentru ca nu prea puteam dormi. M-am ridicat din pat si mi-am pus roba cu insemnele viperinilor. Am pasit usor pana la usa si am deschis-o incet deoarece nu vroiam sa trezesc pe nimeni. Camera de zi a viperinilor era pustie si rece, am parasit-o repede iesind pe coridoarele din pivnita. "Lumos!" am murmurat facand putina lumina. Nu aveam nici o idee pe unde sa merg asa ca m-am gandit sa merg tot inainte pana ma ia somnul iar dupa sa ma intorc in camera. Noaptea coridoarele nu pareau foarte primitoare erau reci si evident nu mai era nimeni inafara de fantome. Eram atenta la orice miscare pe care o faceam pentru a nu face zgomot. Nu-mi doream sa ma intalnesc cu vreun profesor, cu Filch sau cu vreun cercetas care m-ar fi dat de gol. Mergeam in liniste cand se auzi un zgomot puternic in spatele meu. M-am intors brusc si am vazut ca o armura cazuse, mai urma un zgomot si o alta armura cazu la pamanant. Sigur era cineva care ma vazuse si vroia sa ma dea de gol. Vrand sa plec de acolo cat mai repede m-am intors pe unde venisem o luasem la fuga dar in cale imi iesi nimeni altul decat Peeves. Acesta incepu sa cante sa tipe si sa darame iar armuri in speranta ca cineva ma va prinde. "Peeves daca nu termini acum il chem pe Baron!" l-am amenintat stiind ca ii este frica de el. Acesta se facu imediat nevazut lasandu-ma in pace. Am luat-o la fuga spre camera viperinilor. Se pare ca nu aveam noroc in acea seara. Fara sa ma uit pe unde merg am intrat direct in profesoara de Previziuni despre viitor. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|