O zi ca oricare alta?
|
10 Feb 2011, 23:08
|||
|
|||
Stateam in camera de zi a viperinilor facand teme, ceea ce era plictisitor si extrem de enervant. M-am gandit ca nu are rost sa mai scriu daca nu am rabdare asa ca am inchis caietele dandu-le drumul in ghiozdan.
Am iesit din camera de zi nestiind pe unde sa ma duc dar imediat imi veni o idee minunata, sa merg la lac. Nu mai trecusem de ceva timp prin acea zona deci era perfect. Ajunsa pe marginea lacului am vazut la cativa pasi in fata mea o noua viperina. Aceasta fredona ceva si avea o chestie ciudata in mana. M-am apropiat de ea vrand sa ii urez un bun-venit printre viperini. "Hei! Bine ai venit la Horgwarts ma bucur ca ai picat la viperini." i-am zis sperand ca nu se va enerva pentru ca am intrerupt-o din cantat. Fata imi multumi si ma intreba cum ma numesc. "Lily Malfoy, dar imi poti spune si Bellatrix e al doilea nume al meu. Pe tine cum te cheama?" am intrebat-o curioasa, Imi spuse ca o cheama Norene Kaylyn Ailinis, "Pot sa-ti spun Kaylyn?" i-am mai pus eu o intrebare. Aceasta aproba din cap asezandu-se pe pamant pe marginea lacului. M-am asezat langa ea si am intrebat-o: "Ce este chestia aia?" aratand spre lucrul ciudat pe care il avea in mana Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O zi ca oricare alta? - by Norene Kaylyn Ailins - 01 Jan 2011, 15:19
RE: O zi ca oricare alta? - by Norene Kaylyn Ailins - 02 Sep 2011, 10:00
Re: O zi ca oricare alta? - by Odette B. Malfoy - 10 Feb 2011, 23:08
|