A hand of help
|
11 Feb 2011, 18:47
|||
|
|||
Silueta translucida a lui Kevin intra in trupul lui Ben, iar efectul fu destul de vizibil; trupul batranului capata o anumita stralucire, in timp ce ochii ii devenisera in intregime albi. Nu se mai vedea nimic in afara de sclerotica opaca, aproape sidefie. Cercetasa tresari cand observa acest mic detaliu, iar Frodo ofta dezgustat.
"-Ce s'a intamplat?" intreba el, cu o voce putin derutata. "-Eu, Kevin..am intrat in corpul tatalui meu ca sa'i spun cat de mult il urasc" spuse trupul posedat. Bell il privi cu luare aminte, privind socata. "-El te'a omorat" murmura Frodo, iar Robby clatina incet din cap. "-Stiu..iar tu ai platit pentru fapta lui" remarca tanarul Kevin. "-Lucrurile se vor schimba insa" sopti Bell, cu privirile pierdute. Cei doi Devoratori priveau scena cu groaza; vroiau parca sa o ia la fuga, dar Frodo se postase in fata iesirii din pestera, blocandu'le orice tentativa. Bell era de asemenea cu ochii pe ei, dar incerca sa fie atenta si la Kevin. Pur si simplu nu intelegea un lucru - unde se dusese spiritul lui Ben.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|