`Under the stars.[^]
|
11 Feb 2011, 20:54
|||
|
|||
Am urmarit-o pe Lily prin padure nu stiam de ce fugise de mine ascunzanudse,dar am continuant sa o urmaresc pana cand se oprii langa un tufis spunandu-mi ca admira peisajul observasem ca avea ceva scris cu negru pe mana dreapta dar imediat ce imi prinse privirea isi acoperi bratul cu maneca.
Am ridicat din umeri intorcandu-ma linistita la locul in care ma asezasem prima oara,am bagat mainile in rucsac pentru o patura si cort incepand sa-l aranjez,desi nu prea stiam vazusem acasa in Lumea Incuiatilor un documentar despre montarea unui cort,am inceput sa chicotesc cand observasem ca ajunsem pe sub cortul care era imprastiat pe pamant.Am oftat dand din maini si din picioare iesind de sub acesta. Cand ma ridicasem de pe pamant chicotind o observasem pe Lily venind din padure inca tinandu-si mana pe bratul pe care o durea uitandu-se la mine putin speriata.I-am zambit fetei facandu-i cu mana,aceasta ma intreba ce incerc sa fac.La care eu i-am raspuns razand in hohote. “-Incerc sa montez un cort dar nu prea imi reuseste.”am luat in maini cateva bucati de material uitandu-ma la el. “-Si nu voi folosi magie daca doreai sa imi raspunzi ma pot descurca si singura nu pot profita mereu ca sunt vrajitoare.”mi-am dat ochii peste cap. Trecura cateva minute pana sa imi dau seama ca in pachet exista un caiet cu instructiunile de montare a cortului,cum o zarisem imi dadusem in cap cu aceasta trangandu-ma si de par,dupa alte minute trecute pana cand cortul era numai bun de dormit in el.Am oftat cu zambetul pe buze de reusita mea,m-am intors catre Lily care ma privea pe mine cand pe cort. “-Daca vrei poti sta cu mine in noaptea asta.Nu te mananc.”am ras eu de ultima mea replica intorcandu-ma la cartea mea de farmece citind. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|