Forbidden Mysteries
|
12 Feb 2011, 00:47
|||
|
|||
O zi groaznica,o zi de-a dreptul diferita, in rau:niste fete de la Viperini s-au luat de mine,am luat un G la Previziuni despre viitor ,Peeves mi-a aruncat in cap cu cerneala,eram super ocupata:multe teme ,cosmaruri si numai o plimbare noctura ma putea calma.
Eram in Turnul Astropufilor,singura si priveam pe fereasta putin prafuita .Luna dadea lumina camerei fetelor ,in tot negrul acela. Ora 10 noaptea ,mi-am luat din cufar pelerina invizibila si bagheta si am iesit din castel in drum spre Padurea Interzisa. Privelistea era mai infricosatoare ca de obicei.Luna stralucitoare imi lumina calea ,veghind cerul ca cerneala pictata cu stele argintii. Copacii se inaltau pana la cer,iar ramurile lor iti dadeau impresia ca erau fantasme...un loc plin de mister.Cu cat paseam in Padure,cu atat tensinunea crestea.Fiori de gheata imi treceau prin piept iar atmosfera devenea stranie...Se spune ca in Padurea interzisa traiau tot felul de monstrii si creaturi malefice. Deodata un fosnet de pasi intrerupse linistea noptii.M-am ascuns repede sup un copac.Deodata se ivira niste siluete putin cunoscute ...se pareau ca nu erau monstri ci elevi.Am iesit din spatele copacului si i-am salutat. "-Buna....Megan,Chris!" Se pare ca erau verii mei si inca o fata blonda,draguta de la Crecetasi. "-Hm..Salut,Addie!" Spuse Megan dandu-si ochii peste cap.Chris era incantat sa ma vada.Am privit-o si pe fata de la Crecetasi si am intampinat-o si pe ea. "-Buna ,sunt Addie .Cum te numesti?" "-Abby,Abby Kills.Incantata sa te cunosc." "-In ce an esti?" Intreba Abby. "-V.Tu?" "-Anul I." Spuse ea putin rusinata.Ne-am continuat in padure.Deodata o aratare se ivi din copaci. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Forbidden Mysteries - by Megan Mcbride - 04 Jan 2011, 18:18
Re: Forbidden Mysteries - by Chris A. McBride - 06 Jan 2011, 19:46
Re: Forbidden Mysteries - by Megan Mcbride - 06 Jan 2011, 20:09
Re: Forbidden Mysteries - by Abby Kills - 11 Feb 2011, 11:32
Re: Forbidden Mysteries - by Addie L. Crawford - 12 Feb 2011, 00:47
Re: Forbidden Mysteries - by Megan Mcbride - 12 Feb 2011, 16:22
Re: Forbidden Mysteries - by Ema Snow - 12 Feb 2011, 20:34
Re: Forbidden Mysteries - by Megan Mcbride - 13 Feb 2011, 16:39