Ha...??
12 Feb 2011, 15:53
Fetele observara ca tunelul sau ce era el incepea sa se schimbe pe masura ce inaintau. Pietrele de pe pereti si grinzile de pe tavan se rareau pe masura ce inaintau, devenind reci. Tot coridorul fara sfarsit devenea simplu, din beton.Aylee incepu sa maraie in soapta. Ce caut eu aici, de fapt? Ce caut aici? Nu imi pasa de Layla sau de pisica ei. Sau poate ca imi pasa, dar nu intr-atat incat sa imi risc viata prin coridoare secrete pentru ea. Atunci inseamna ca singurul motiv pentru care sunt aici e ca acest coridor e in Hambar. Dia sari inspre ea bombardand-o cu intrebari ca sa afle ce zicea. Se parea ca vorbise cu voce tare. O facu pe astropufa sa se duca la locul ei. Dupa aceea se uita inspre Layla. Aceasta se uita la ea cu niste ochi mari, tristi. Viperina era sigura ca o auzise. Din pacate, la un moment dat, tunelul lua forma unui T, ele fiind cam la 7 metri de [ulr=http://tinypic.com/r/rjpaqh/7]zid[/url]. In acel moment se oprira, deoarece in fata lor aparu o deschizatura in zid, de unde iesi o chestie ca un liliac cu un singur ochi mare in mijloc. Apoi mai aparu o deschizatura si din perete aparu o maneta. Din spatele creaturii aparu un tentacul care trase in jos maneta. In momentul acela tavanul se lasa in jos, incat fetele de abia reusira sa-l prinda. Liliacul se uita la ele. Buna, fetelor. Ce demult nu a mai venit pe aici cineva. Sa va explic regulile jocului. Sunteti prea departe de capatul zidului, deci nu aveti cum sa plecati de sub tavan. Acesta va apasa exact cat il puteti tine. Deci daca careva dintre voi pleaca, celelalte doua vor fi strivite. Daca slabeste un pic puterea la careva dintre voi, veti fi strivite. Se cheama Bolta Tradarii. Sa vedem care dintre voi o sa isi tradeze prietenele. Niciuna dintre eleve nu zise nimic. Stiau ca nu aveau cum sa reziste asa la nesfarsit, dar in momentul acela nu aveau nici o idee cum ar putea sa scape din incurcatura aceea. Aylee sasai ceva in reptomita si amandoua animalele ei se dusera la maneta. Zidul nu apasa si pe ele. Dar nu reusira sa se aproprie. Era ceva ca un camp de forta in jurul manetei, animalele nu se puteau apropria. Probabil acela era motivul pentru care Tomorrow mersese mai departe. Nu mai avea nici o idee. Layla se uita la colegele ei. Fiecare vrajitor are o anumita putere spirituala. In momentul cand face vraji, aceasta isi face loc prin bagheta si se materializeaza sub diferite forme, depinde de vraja. Sunt unii vrajitori care au maimulta putere spirituala, au si alte daruri. Cum eu citesc minti. Am exersat mult timp sa imi pot strange aceasta putere si fara bagheta. Am reusit, dar nu o pot materializa prin vraji. Aylee, tu esti cea mai scunda dintre noi, deci cea mai rapida. Daca imi strang intreaga putere spirituala voi putea sa tin tavanul si in locul tau cateva minute. Aylee se uita la cele doua astropufe din stanga, respectiv dreapta ei. Layla se uita la ea concentrata. Dia se uita cu ochii mariti de spaima. Apoi se uita din nou inspre maneta. ACUM!!! striga Layla, iar viperina o lua la goana. Iesi prudenta de sub tavan si vazu ca acesta nu se prabuseste. Layla avea ochii inchisi de concentrare. Aylee se duse la maneta se intinse mana inspre ea. Intense mana si fara sa o atinga si-o retrase3. Se uita inspre liliac si zise. Du-ma la stapanul tau.

Du-ma la stapanul tau.
Liliacul incepu sa rada funebru si se aseza pe umarul ei. Layla avea inca ochii inchisi de concentrare, dar avea capul plecat, invinsa. Dia insa se uita la ea cu niste ochi care aratau ca nu ii venea sa creada. Aylee o lua la stanga, incotro o facea liliacul sa se duca. Revenge serpuia langa ea. Viperina se apleca ca sa i se poata urca sarpele pe brat. Acesta se incolaci pe mana fetei. Aceasta se ridica cu o viteza inumana, iar liliacul cazu de pe umarul ei, cu un cutit infipt in uchiul urias. Se stinse inca razand. Aylee sari la maneta si o ridica, iar fetele rasuflara usurate. Presiunea se oprise. Iesira repede de sub tavan si se dusera langa Aylee, in timp ce aceasta isi scotea cutitul din ochiul creaturii. Nu se uita la Layla. Chiar vroiam sa va las aici.zise ea. Stiu, zise Layla in soapta.

OOC:Vedeti ca zidul e scris cu alta culoare, deoarece este un desen. Acela trebuie, deoarece cred ca din ce am scris nu se inteleg exact chestiile.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 01 Feb 2011, 20:25
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 01 Feb 2011, 20:49
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:53
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 18:27
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 02 Feb 2011, 19:06