`Under the stars.[^]
|
12 Feb 2011, 17:23
|||
|
|||
Cand Tamara imi intinse punga aia ciudata facuta de Inciuati am luat-o cu doua degete uitandu-ma urat la ea. Mi-am scos bagheta vrand sa o desfac si Tamara incepu sa rada, apoi ma ruga sa iau un peste.
"De ce razi? Si multumesc pentru peste." i-am spus privind-o putin rece si aruncand punga ciudata in ruxacul fetei. Am luat un peste l-am pus pe farfuria mica pe care mi-o daduse si am inceput sa mancam in tacere. Fiind noapte se lasa si frigul dar imi placea cand era mai racoare. Tamara se ridica si spuse ca merge dupa lemne pentru foc. M-am ridicat in picioare scotandu-mi bagheta. "Nu-i nevoie sa mergi sa la cauti! Sau vrei sa faci iar chestia cu "ma descurc si fara magie"?" am intrebat-o dandu-mi ochii peste cap. Plus ca mie nu mi se parea ca avem nevoie de un foc. Tamara pufni si se duse in padure, dupa lemne. "Ce incapatanata este!" mi-am zis in gand pentru ca nu vroiam sa ma auda. Din bagheta am facut sa apara un scaun comod apoi ca sa nu mai trebuiasca sa asist la toate tampeniile Incuiatilor am facut sa apara cateva lemne. Dupa ce am asezat bine gramada de lemne si paie am soptit "Incendio" apoi m-am asezat pe scaunul comod. Cand Tamara se intoarse cu un brat de lemne ma privi cu ochii mari si dadu drumul lemnelor la picioarele mele. Stiind ce vrea sa faca am zis: "Wingardium Leviosa!". Lemele incepura sa pluteasca si le-am ghidat incet spre foc. Cand am vazut fata Tamarei am zambit si am spus: "Vezi ce usor este?". Tamara ofta si se aseza pe pamanant uitandu-se la scaunul meu. "Vrei si tu unul?" an intrebat-o zambind si rasucind bagheta printre degete. Fata iar ofta si imi spuse ca sunt imposibila. Am inceput iar sa rad zicandu-i: "Nu e chiar asa sa stii ca e doar mult mai simplu." Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|