`Under the stars.[^]
|
12 Feb 2011, 18:15
|||
|
|||
Ma dusem pana in padure in cautare de lemne,se lasase racoare si doream sa fac focul dupa cateva minute de adunat lemne cand m-am intors Lily deja facuse focul si statea pe un scaun aceasa spuse ca e mai bine sa folosesti magia folosea vraja “Wingardium Leviosa” pentru a muta lemnele ce cazura pe jos,le muta cu ajutorul baghetei catre foc.Am oftat cazand pe jos tragand cartea pentru a citi mai departe de unde ramasesem.Lily ma intreba daca doream si un un scaun am clatinat usora din cap in semn de ‘nu’,imi placea magia dar nici sa o folosesc pentru a muta doua lemne catre foc,’Doar avem maini si picioare din cate stiu.’Am lasat-o balta cu Lily chiar nu putea sa nu mai foloseasca asa exagerat de mult magia ce s-ar fi facut daca pentru o un an nu ar mai avea magie ar sta tolanita in pat pana i-ar reveni inapoi?Am luat inca un pumn de cipsuri citind din carte in gand mi-am ridicat privirea catre Lily care statea pe scaun cu picioarele in aer leganandu-le.
“-Ai fost vreodata in Lumea Incuiatilor?”am spus eu. “-Eu stau cu parintii mei cu sange pur.”am pus accent pe ultimele doua cuvinte."Printre incuiati si nu sunt chiar asa de rai au fel si fel de mancaruri ciudate dar foarte gustoase,au foarte multe sporturi trasnite.”am chicotit. Ma gandeam la cate sporturi incercasem eu in Lumea Incuiatilor dar descoperisem ca puteam sa ma dau cu role si patine,era foarte distractiv,mergeam cu tatal meu la meciuri de fotbal care semana putin cu Vajthat doar ca nu aveau maturii.Chair iubeam acel loc dar si Hogwarts si magia mi-au atras atentia si nu m-as putea desparti de aceasta scoala.Niciodata nu as putea alege intre cele doua. “-Imi place si la Hogwarts si in Lumea Incuiatilor.”am spus eu. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|