In umbra singuratatii
|
12 Feb 2011, 18:54
|||
|
|||
Avea dreptate eram plecati de multe zile,multe zile in care nimeni nu stiuse nimic despre noi.
"Da Lily cel mai bine ar fi sa va duc pe amandoua la Hogwarts!"Spuse acesta linistindu-se dandu-si seama ca nu rezolva nimic. "Va rog duceti-va sa va impachetati lucrurile si sa va luati ramas buni de la ceilalti si va astept in jumatate de ora afara."Spuse acesta indemnandu-ne sa mergem.I-am zambit Lilyei urcand la etaj unde se afla camera mea si lucrurile.Am impachet foarte incet deoarece nu imi doream sa plec,insa stiu ca trebuia.Imi aduceam aminte de ziua in care am cunoscut-o pe Lily si de cum se rastise la chelnarita ce ne aduse ceaiurile,de prima intalnire cu Ryan erau atat de multe amintiri ca o zi nu mi-ar ajunge sa trec peste ele.Usa batu,iar cineva intra.Eric,Cissy si cativa Devoratori printre care si fata acea noua se intrara in camera mea.I-am strans pe fiecare in brate plangand zgomotos. "Sa va mai intoarceti in vacante!"Spuse cineva in timp ce toata lumea lacrima. "Normal ca si eu si Lily vom veni sa va vizitam,insa va rog pana atunci sa ascultati de Ray findca el va ramane cel mai probabil aici!"Toti incuviintara din cap.Ma condusera pana jos unde Lily deja se afla jos cu Ryan.I-am imbratisat pe toti pentru ultima oara si am iesit pe usa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|