You'll be mine.
13 Feb 2011, 13:51
"Ce e cu mine, cine sunt, ce fac aici, de ce sunt asa ? Toata lumea intreaba acelasi lucru ? Credeam ca esti mai interesanta, mai altfel, dar stii cum e, lucrurile bune nu tin o vesnicie nu-i asa Meredith, sau la tine chiar tin o vesnicie ?", i-am spus eu, stranbandu-ma si stergandu-mi buzele cu manaca hainei murdare,odinioara albe.Pantalonii mei negri si stransi pe trup imi dadeau o senzatie de siguranta si in ei ma simteam in largul meu, insa hanoracul alb, patat evident cu sange si noroi nu parea deloc ceea ce trebuia sa fie de fapt. Era monstruos, dar mie imi placea atat de tare incat nu m-as fi schimbat pentru nimic in lume.
Brusc m-am intors ca s-o privesc pe Lisa. Parea atat de atenta, capabila sa reactioneze la primul semn de pericol, dar desi stiam ca este mai puternica decat mine in mod ciudat nu ma temeam. Vroiam atat de tare sa-i stimulez simturile, sa o vad si pe ea vanand si simtind savoarea dulce a sangerul si senzatie aceea vie care te invada de fiecare data cand coltii reuseau sa patrunda pielea moale si alba a fiintei din ghearele tale.

"E de-a dreptul uimitor sa ucizi. Chiar ma gandesc sa profesez in asta, adica cine nu ar vrea ? Frumos si delicios, mai ales delicios !", i-am spus eu, zvarcolindu-ma ca sa-mi eliberez mana dintre doua crengute care indraznisera sa se incolaceasca in jurul incheieturii mele, sfasiindu-mi pielea si dans la iveala cateva picaturi fierbinti de sange. Propriul miros ma izbi si o dorinta arzatoare de a ma ucide imi controla mintea, parca intorcand-o impotriva mea. Puteam sa rezist cu greu tentatiei, dar totusi trebuie sa o fac. Mana dreapta mi-o proteja pe cea stanga, simtind cum din ce in ce mai mult lichid mi se scurgea din membrul ranit. Puteam sa simt fiecare nou firisor dulce, fiecare vena inca intreaga si era atat de dulce sangele acela.
Lisa ma privi pret de o clipa si-si inalta instinctiv nasul in vant. Simti mirosul. Ochii i se marira, tradand atata interes, incat probabil tresarisem, dar cercetasa nu parea sa observe. Ma ataca.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
You'll be mine. - by Scarlett Soul - 02 Feb 2011, 03:02
Re: You'll be mine. - by Violet Wilson - 02 Feb 2011, 11:58
Re: You'll be mine. - by Scarlett Soul - 03 Feb 2011, 21:10
Re: You'll be mine. - by Violet Wilson - 04 Feb 2011, 13:05
Re: You'll be mine. - by Scarlett Soul - 04 Feb 2011, 14:49
Re: You'll be mine. - by Violet Wilson - 05 Feb 2011, 13:39