A hand of help
|
13 Feb 2011, 13:00
|||
|
|||
Robby nu putea face nimic, isi plangea de mila , el venise aici pentru al ajuta pe Frodo in schimb el a plecat ca un vampir incepator ce a cauzat o crima . Intradevar crima cauzata nu este o crima ce ar trebui sa-l faca sa se simta rau , dar totusi el simtea cum vrea s-o muste pe Bell , incepand sa-i zica ceva :
"-Fugiti !" zise Robby facandu-l pe Frodo sa se departeze de baiat care-si scoase coltii la ei , dar in acea secunda Bell ii arunca o frunza de verbina barbatului inlaturand efectul constrangerii . Bell nu se gandi sa fuga , ba chiar din contra dorea sa-l ajute pe noul vampir in acest scop . Stia ca ce o sa faca o sa aiba efect temporar dar trebuia s-o faca , in schimb Derek si Rick au invatat astazi ceva de omenie . "-Mai bine mori cinstit , decat sa traiesti mincinos cu ceea ce esti si ceea ce faci" sopti unul dintre Devoratorii din pestea . "Robby , Bell si Frodo , eu sunt Rick si daca doriti sa va ajut sa infrangeti tot ce este rau contati pe mine ! Astazi am invatat ceva de pret care se potriveste cu zicala Mai bine sa mori in picioare, decat sa traiesti in genunchi ! si daca va fi sa mor pentru ceva bun asa va fi !" continua Rick mandru ca a ajuns pe drumul cel bun . "-Cea ce mi-a zis nevasta mea cand m-am luptat cu tine Robby este adevarat ! Nu trebuie sa ma leg de copii ca astfel o sa mor , daca as fi fost eu in locul lui Ben acum n-as mai fi fost ! Multumesc ca m-ai ajutat !" marturisi celalt devorator facandu-l pe Robby sa se simta mai bine . "Vezi tu , daca esti vampir nu esti obligatoriu ucigas , intradevar tu ai facut asta din greseala dar totusi ce e bine , e bun facut !" continua Dereck prietenos ajungand pe drumul cel bun . Robby nu mai era trist , chiar zambetul sau de copil a revenit pe fata acestuia zicand : "-Multumesc ! Deci, haideti nu il mai ajutam pe Frodo ?" pronunta ironic Cercetasul vampir amuzandu-i pe cei din incapere. "Oricum avem sa scapam de cadavrul lui Ben, dupa parerea mea ar trebui incinerat , nu ?" intreba baiatul fara nici o remuscare dorind sa faca vraja Incendio asupra trupului acestuia. Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|