`Under the stars.[^]
|
13 Feb 2011, 18:03
|||
|
|||
Deci se pare ca Tamara avea sange-pur. Nu ma asteptam la cat de mult timp petrecea cu Incuiatii.
"Nu am fost si nici nu cred ca as vrea sa merg." i-am spus gandindu-ma la cat de oribil ar fi. "Nu e greu sa stai printre Incuiati? Adica nu se uita ciudat la tine la cum te imbraci? Sa nu zici ca porti si haine incuiate!" i-am zis dupa privirea pe care o avea, caci mi-am dat seama ca purta haine de Incuiati. Tamara spuse ca hainele de Incuiati sunt dragute. "Daca spui tu atunci nu te contrazic." am spus incercand din rasputeri sa nu o fac. Tacerea se asternu iar si Tamara incepu din nou sa citeasca. Ma uitam in jur la copacii desi cand bratul stang incepu iar sa ma arda. Asta insemna ca au ajuns. M-am apucat de brat cu cealalta mana, iar Tamara ridica privirea spre mine. Ma intreba daca iar ma doare mana dar i-am spus ca nu am nimic. "Tamara vrei sa intri putin in cort te rog?" am intrebat-o simtind prezenta catorva devoratori. Se uita urat la mine de parca as fi fost o ciudata apoi ridica din umeri si intra in cort. Dintre copaci aparu un devorator. "Lily ce cauti aici?" intreba acesta. "Vorbeste mai incet. Sunt cu o prietena. Dar voi ce cautati pe aici? si ce inseamna asta!?" l-am intrebat ridicand maneca de la bratul stang dezvlind Semnul Intunecat care era foarte accentuat. "Nimic o greseala. Noi am venit cu o treaba importanta si tu cu prietena ta puteti ramane aici pentru ca e sigur." spuse devoratorul intorcandu-se inapoi in, intuneric. Am rasuflat usurata ca Tamara nu avea sa fie implicata si nici eu. Am stat pe ganduri cateva minute fara sa-mi acopar bratul pentru ca eram sigura ca Tamara era in cort citind, dar aceasta tocmai iesi spunand ca a uitat cartea afara iar cuvintele ii inghetasera in gat cand vazu mana mea stanga. Isi scoase bagheta dar eu am fost mai rapida strigand: "Expelliarmus!" si bagheta zbura din mana ei iar eu o prinsesem. "Nu fugi si lasa-ma sa-ti explic te rog." i-am spus calma Tamarei. "Tamara chiar nu vreau sa-ti fac rau, desi sunt o devoratoare nu am urmarit sa-ti fac rau. Te consider o prietena buna chiar daca nu ne cunoastem de mult timp. Dar presupun ca vrei sa plec asa ca asta voi face. Doar ca te rog un singur lucru: ramai in cort mai sunt cativa devoratori in padure sa nu te sperii. Oricum le-am spus sa nu te atace pentru ca imi esti prietena." i-am explicat dandu-i bagheta inapoi. Dupa ce m-am mai uitat odata la cat de uimita era m-am intors vrand sa dispar printre copaci. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|