`Under the stars.[^]
|
13 Feb 2011, 19:38
|||
|
|||
Lily parea din ce in ce mai ciudata nu suporta deloc incuiatii daca ar fi stat o zi intreaga cu ei sigur iar fi indragit si s-ar desparti cu greu de acestia,acuma ma mai ruga sa intru si in cort am ridicat din umeri nestiind ce tot ascundea,am inchis in urma mea fermoarul cortului,cand m-am uitat in jurul meu dupa carte era de negasit,afara se auzeau susoteli parea ca cineva vorbea.Am iesit afara pe jumate spunandu-i lui Lily ca mi-am uitat cartea de farmece dar ce ma facu sa scot bagheta era semnul pe care il avea viperina pe mana,aceasta fu mai rapida ca mine,rostind o vraja care imi facu bagheta sa zboare din mana mea,aflasem ca mai erau si alati devoratori prin padure,pe fata mea se putea citea frica,Lily incerca sa ma calmeze dar nu prea reusi,nu puteam sa imi mis picioarele din loc de teama.
“-Lily ce sa intampla?”am spus eu tremurandu-mi vocea. “-Si spunemi ca acei devoratori din padure este o pacaleala.” “-Ce se intampla?”am tipat eu smulgand bagheta mea din mana viperinei. Am strans cu putere lemnul baghetei uitandu-ma la Lily cu ura,daca stiam ca dorea sa ma prinda singura in padure si sa ma omoare ca apoi sa ma duca la Lordul Intunericului sa ma faca sclava lui.Lacrimi de furie imi curgeau pe fata rosie,genuchii nu imi mai rezistara,cazand pe jos.Am apucat cu mana niste frunze de pe jos in incercarea mea de a ma ridica de pe pamant.Lily imi spunea sa stau linistita ca nu este nimica grav,am inspirat profund de cateva ori revenindu-mi in fire. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|