Hear the whispers in the dark..
|
13 Feb 2011, 22:43
|||
|
|||
Bell inainta pe coridoarele castelului, incercand sa'si gaseasca verisoara. Trebuia sa ajunga repede acasa. Jeremy era la Sf. Mungo, iar familia avea nevoie de ea.
Se gandi pe unde ar fi putut fi..la Biblioteca verificase, si nu era nimeni; in Turn nici atat. Singura varianta posibila ar fi fost Camera Necesitatii. Ajunsa in fata peretelui gros de la etajul VII, isi dori sa o gaseasca pe Mer, iar usa aparuta fu deschisa cu repeziciune. "-Aici erai!" sopti Bell, cu respiratia intretaiata. "-Ce e?!" murmura Meredith, privind'o speriata. Megan ii facu cu mana, iar Bell o saluta. "-Jeremy e la Sf. Mungo" murmura ea. "-Cum asa?!" intreba Meredith socata. "-Cine e Jeremy?!" murmura Megan, putin derutata. "-Fratele meu" raspunse Mer, ridicandu'se. "-Haideti sa mergem" ofta Bell. Se ridicara si plecara; coridorul aproape le inghitea cu intreaga liniste care se abatuse asupra lor. Meredith era ingrijorata. "-Vin si eu mai tarziu" spuse Bell, cand ajunsera in holul principal. "-Imi pare rau" spuse si Megan, cu regret in voce. Meredith se intoarse si pleca. "-Hai sa mergem si noi in Turn" murmura Bell. OOC: Topic Closed! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,896 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me | Effy K. Dietrich | 38 | 8,184 |
08 Jul 2011, 16:21 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
A Dark Night | Jack Diggory | 27 | 7,867 |
14 Apr 2011, 12:58 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
Dust and Whispers... | Katya Sokorov | 16 | 4,425 |
19 Aug 2010, 20:06 Last Post: Bell Evans |
|
.Hear.Fear. | Gigi | 1 | 1,463 |
11 Apr 2009, 21:46 Last Post: Letitia Levitski |