`Under the stars.[^]
|
14 Feb 2011, 21:58
|||
|
|||
Lily credea ca tot ce puteam face si nu era chiar totul erau numai niste fleacuri gasind tot felul de insulte asupra la ceea ce aveam eu in plus,am chicotit usor ascultand ceea ce spunea Lily.Ce ma scoase din minti fuse sarpele care il puse sa se incolaceasca incet in jurul gatului meu precum un fular,o lacrima de frica mi se prelinse pe obrazul meu.Uram sarpi era cea de-a doua mare temere a mea,prima fiind sa imi vad oamenii dragi murind in fata mea.Lily incepu sa rada la reactia mea,reactionand la randul meu am impins mainile in fata mea facand-o pe viperina sa se izbeasca de copacul din spatele sau.Am mers catre ea zambind batjocoritor viperina incerca sa spuna ceva dar o potolisem eu cu doar o atingere a buzelor sale cu degetele mele.Doar o singura atingere faceam aceea persoana ce doream eu.
"-Prostesti!"am tipat eu plimbandu-ma in fata sa razand. "-Ei bine acum cum ti se par?"ma uitam la ea rece. "-Credeai ca nu pot fi si eu rea?"am tipat in asa fel incat rasuna in toata padurea. "-Si daca sunt la astropufi...credeai ca nu sunt rea ca acestia sunt doar niste copii imbracati colorat si foarte prietenosi si iubitori?"am chicotit. Doar gandindu-ma am lasat-o pe Lily sa poata vorbi,nu erau deloc prostestii,nu eram un nimica.Dar tot lipta de copac era viperina,aflasem ca puteam si sa aflu ce gandesc ceilalti doar exersand si ceea ce simteam se putea intampla,daca eram furioasa reuseam sa dau foc in jurul meu daca eram trisata sa fac sa ploua si tot asa de aceea aveam nevoie de exercitiu.Reuseam sa ma controlez dar tot doream sa mai exersez Lily incepu sa rada cand o lasasem sa vorbeasca. "-Ce e?"am spus confuza. ooc ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|