Naruto/Naruto Shippuden
|
14 Feb 2011, 22:03
|||
|
|||
Cati dintre voi sunteti fani Naruto? Eu una ma numar printre ei de la 16 ani si sunt curioasa cati dintre voi imi impartasiti obsesia (Da, este o obsesie). In topicul asta putem discuta despre orice are legatura cu acest anime/manga. O sa fie cam greu cu spoilerele, eu una fiind la zi cu amandoua si imi e frica sa nu stric tot farmecul pentru cei care sunt mai in urma. Dar vedem cum ne descurcam.
Acum va intreb si raspundeti doar unde vreti: Se numara printre manga/anime-urile voastre preferate? Cum ati aflat de Naruto si care sunt personajele voastre preferate? V-ar placea sa traiti in lumea Naruto? Daca da, cum va imaginati? Care sunt capitolele/episodele voastre preferate? Ce nelamuriri aveti? La ce va asteptati in viitor de la acest anime? Sunt multe intrebari prin care putem sa incepem discutia si sunt curioasa cum va supravietui acest topic. Orice idee noua este asteptata. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Naruto | Cheyenne Laurette | 15 | 3,793 |
05 Jun 2010, 23:26 Last Post: Kasumi Mikoto |