`Under the stars.[^]
|
15 Feb 2011, 00:50
|||
|
|||
Am lasat-o libera pentru cateva secunde pe Lily cu speranta ca va inceta si se va comporta civilizat dar mai mult dorea sa imi spuna despre niste blesteme cunoscusem o fantoma care purta un blestem care il facu sa moara bantuie camera fantomelor impreuna cu prietena sa si sora acesteia.Dar cand se vazu eliberata imediat rosti vraja 'Stupfey' care ma izbi de trunchiul copacului din spatele meu,cazusem pe jos cautand disperata bagheta printre frunzele umezi dar Lily deja ajunse aproape de mine,m-am ridicat de pe jos privind-o fix in ochii pe viperina pana cand observasem bagheta mea chiar in spatele acesteia.'Incendia.'am gandit in doar trei secunde trei copaci luara foc atragandu-i atentia fetei care se intoarse cu spatele,am luat-o la fuga dupa bagheta prinzand-o si strigand.
"-Stupefy!" "-Ce vrei de la mine?"am urlat,vocea mea se auzea in ecou in linistea padurii. "-De ce sunteti asa?"am murmurat."De ce va credeti asa de buni..voi viperinilor?"pusem accent pe ultimul cuvant. "-Nu te apropia de mine!"am soptit nervoasa. Cand Lily se apropii cu un pas de mine unul dintre copacii care ardeau cazu in fata sa facandu-ma sa tresar,m-am gandit sa revina totul la normal iar copacii se oprira din a mai arde.Stiam multe vraji de atac fatale si blesteme chiar foarte multe dar nu imi placea sa vad pe cineva suferind in fata mea,viperina avea dreptate sunt o fricoasa nu am niciun pic de rautate in mine.Eram prea iubitoare si prietenoasa....eram aproape un nimic in fata prietenilor sai devoratori.Dar daca era nevoie sa ma apar sa nu mor nu puteam altceva de facut decat sa atac la randul meu.Cand Lily urca deasupra copacului de pe jos,gandisem sa cada un al doilea peste aceasta,dar... Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|