`Under the stars.[^]
|
15 Feb 2011, 16:31
|||
|
|||
Tamara facu un copac sa cada in fata mea. Nu l-am bagat in seama si m urcat pe acesta. Ma gandeam ca ar incerca sa ma raneasca, sa mai faca un copac sa cada asa ca am sarit usor de pe trunchiul cazut ducandu-ma in spatele Tamarei soptind:
"Mai darama un copac Tamara si omoara-ma acum daca ai tupeul. Dar sa speram ca puterile tale sunt suficient de mari incat sa il faci cada doar pe mine, chiar daca stau langa tine." Nu-mi faceam nici o problema ca avea sa ma omoare. Nu era suficient de curajoasa, de rea. "Nu vreau nimic de la tine si nu e vina mea ca ai luat-o razna cand ai aflat ca sunt devoratoare. Ti-am promis ca nu te atac si nu am facut-o. Apoi tu ai facu o mica vraja de a ta izbindu-ma de un copac. Daca tu ma ataci te atac si eu." i-am zis pe un ton foarte rece uitandu-ma la ea foarte urat. Nici privirea ei nu era prea frumoasa se uita la mine cu ura dar in ochii aia tot vedeam intelegere si prietenie. "Si sa stii ca i-am facut si pe cei care mai sunt cu noi in aceasta padure sa promita ca nu te vor ataca sau mai rau. Dar pot schimba asta oricand." i-am spus ridicand maneca de la mana stanga si lasand Semnul sa se vada clar. Tamara se uita la el cu ochii mari de spaima. L-am atins usor cu bagheta si cativa devoratori aparura acolo. I-am chemat doar pe cei care puteau vorbi reptomita pentru ca trebuia sa e spun ceva fara sa auda Tamara. "Uitati-va bine la fata asta nu vreau sa o omorati sau sa o raniti prea grav. Incercati sa va luptati cu ea sa o speriati vreau sa vad cat de departe poate merge. E puternica." le-am spus printr-o soapta. "Tamara vezi am chemat cativa dar pot sa chem mult mai multi si ii pot elibera de promisiunea facuta, dar daca vreau sa te omor nu voi lasa pe nimeni sa faca asta o pot face si singura. Nu am nevoie de copaci care sa ma ajute." i-am spus pe un ton batjocoritor iar devoratorii incepura sa chicoteasca. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|