Childhood's
|
15 Feb 2011, 21:46
|||
|
|||
Ingeri.Multa lume vorbeste despre ingerii protectori sau ingerii cazuti din cer care se afla pe Pamant sau au tradat Raiul acela pentru ceva mai extravagant.Ingeri.Acele fiinte divine care deseori ne privesc zambind de pe un nor pufos si acele fiinte in alb care dispar odata cu vantul si cine stie cand vor aparea din nou.
"-Ingerul meu isi culegea pene atunci cand credea ca avea un zbor perfect."m-am amuzat eu cu un zambet subtil pe fata. Desii ceea ce ziceam dadea dovada mai mult a esec sau a ceva neindeplinit , eram cu zambetul pe buze. Nu stiam exact de ce zambeam , dar cert era ca eram fericita cu viata mea si chiar si cu mine. "-Fiecare dintre noi este ingerul cuiva."am spus eu in cele in din urma cu un aer romantic indreptandu-mi privirea spre cer. In cateva secunde am devenit spectatorul unui spectacol de teatru unde personajele eram eu si toata lumea din jurul meu. Era o opera melo-dramatica combinat cu multa comedie si pe putin la fel de multa actiune. Pana la urma toate acestea rezultau o biografie perfecta a unui personaj pricipal din aceasta poveste , dar secundar dintr-o intreaga opera artistica. "-Noi oamenii suntem niste fiinte capabile de orice."am spus eu increzatoare punandu-mi mana pe umarul rece a lui Cryss. "-Noi puteam sa facem tot ce ne sta in puteri , si uneori chiar ne putem intrece limitele...Ca sa poti sa incalci regulile mai intai trebuie sa le cunosti.Acum vine intrebarea oricui , de ce sunt eu in stare'?" Ma uitam drept in ochii ei patrunzatori care deja ardeau de o curiozitate nestapanita.Parca era o un leu tinut de mult timp in cusca care acuma simtea indeplin puterea de a evada.Din ochii eu s-au scurs multe picaturi de cerneala care se asternau incet pe o hartie incercand sa formeze o poveste , dar nu reusea sa formeze decat bucatele din basm.Dar acum , acum era momentul sa arate ca nu numai cu cerneala neagra se poate plange , ci si cu cerneala colorata.In sfarsit , simteam eu ca ea poate sa reuseasca tot ceea ce si-a propus sa faca mai departe. Mi-am luat incet privirea de la ea pasind mai departe in zapada imaculata.Odata cu lumina se lasa si frigul cumplit.Obrajii incepeau sa mi se inroseasca din ce in ce mai tare si simteam cu degetele mele isi pierd existenta.Puteam sa ma intorc si sa fug pana inauntru , dar ceva ma tinea pe loc. Nu doream sa ma indrept spre alta directie decat 'drept inainte pana vezi cu ochii.' Deseori cand eram nervoasa sau doar melancolica doream sa ma duc la gara si sa ma urc in tren si sa plec...Sa plec undeva fara sa stiu unde si sa cobor la o statie pe care eu credeam ca imi este potrivita.Sa cobor intr-un loc necunoscut pe care mi-as dori sa o cunosc. Si acuma era la fel. Nu eram nervoasa si nici melancolica , dar as fi vrut din tot sufletul sa plec si sa las in urma tot macar pentru cateva ore. "-O sa te schimbi."am spus eu sec aderandu-ma spre Crystal.'Poate mai mult sau poate si mai mult.Dar poate deloc.'am gandit eu fara sa ma poate auzii cercetasa de langa mine. De multe ori o priveam si faceam antiteza dintre copila care a fost odata si adolescenta care a devenit.La orice ma gandeam imi aparea un zambet pe fata.Diferenta dintre ele doua este imensa , dar totusi au ceva in comun.Ceva ce s-a pastrat de cand am cunoscut-o si ceva care niciodata nu o se ii se poata lua , dar poate disparea daca asa vrea ea.Lucrlul comun este ambitia , curajul si increderea.Nu as putea sa spun exact ce numai e la fel sau ce s-a schimbat de a lungul anilor , insa e evident ca exista diferente.M-a facut sa zambesc din prima clipa si la fel se intampla si acuma. Si acuma zambesc , si ea imi zambeste mie , dar va veni si momentul in care amandoua vom zambi doar la amintiri. Acest lucru m-a facut ca sa intristez dintr-odata. 'Cum as putea sa ma despart de persoanele dragi si de locurile pe care alta data minteam ca vor si ale mele.' Era cumplit de greu sa te gandesti la toate acestea.Si nici nu imi doream sa imi stric starea de euforie din cauza asta. 'Acum traiesc in prezent!'am gandit eu stergandu-mi lacrima invizibila care imi umezea ochii. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 14:09