`Under the stars.[^]
|
15 Feb 2011, 22:50
|||
|
|||
Lily sari peste copacul pe care il facusem sa cada dar aceasta sari peste el ajungand in doar cateva secunde in spatele meu soptindu-mi la ureche, ca oricand poate sa isi cheme 'amici' aratandu-mi semnul de pe mana acesteia,tresarind la vederea lui.Lily isi lua bagheta tragand linii pe bratul sau in doar cateva secunde aparand in spatele meu doi devoratori speraindu-ma cu un 'bau' luandu-ma prin surprindere.Acestia incepu sa chicoteasca pana cand eu am inchis ochii gandindu-ma ca cel din spatele meu sa ia foc pentru cateva secunde,cand i-am deschis acesta era in flacarii dar nu prea ma ajuta revenindu-si,am strans bagheta cu putere aproape rupandu-se in mana mea.Celalalt devorator trecu cu o viteza uimitoare pe langa mine zgariindu-mi bratul,mi-am pus mana imediat simtind sangele curgandu-mi printre degete,mi-am privit mana care era rosie.
"-Au!"am soptit. "-Ti-ai adus si ajutoare?"am chicotit. "-Da si-a adus."spuse unul dintre ei. "-Ti-am cerut tie raspunsul?"am zambit eu catre acesta. "-Nu mi-e firca de tine."am tipat eu. Chiar nu simteam frica in mine doar tradare de catre viperina doream sa ma imprietenesc cu aceasta cu speranta ca imi voi face o prietena si din aceea casa.Credeam ca pot fi si prietenosi,ma simteam foarte tradata.Preferam moartea decat sa stau ca o gaina fricoasa in fata acestor chestii.Spusese ca nu ii vor aduce aici sa ma omoare sau sa ma lase ranita prin padure credeam ca e de treaba... "-Stupefy!"am spus,pana cand cei doi se izbira in doi copaci,impingand mainile in fata mea,cum facusem la Lily pentru a ii tine lipiti. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|