`Under the stars.[^]
|
16 Feb 2011, 21:42
|||
|
|||
Lily trimise pe cei doi devoratori,unu sa imi vindece rana de pe brat iar celalalt imi aduse bagheta inapoi,am strans-o usor in mana privindu-i pe cei trei facandu-mi o propunere sa ma alatur lor pentru puterile mele.Le-am spus ca pentru nimic in lume nu as fi facut asa ceva,nu doream sa provoc raul nimanui sa atac oamenii nevinovati.Imi placea lumea mea plina de iubire si fericire cum o spuse viperina pe un ton batjocoritor,mi-am dat ochii peste cap.Pana la urma acestia ma lasara in pace singura.Cand o viziune ma facu sa tresar.Vezusem un copac in flacari cazand peste Lily care era plina de sange pe maini si fata,aceasta incercand sa cheme mai multi devoratori dar nu venira deloc.Cand vazusem aceasta viziune mi-am pus mana la gura speriata tipand dupa aceasta.
“-Ai grija!”dar fu prea tarziu. “-Nu am fost eu!”tipam disperata. “-Trebuie sa o ajutam pe Lily!”spuse un devorator. “-Te omor!”viperina tipa uitandu-se cu ura la mine in timp ce incerca sa scape de sub copac. I-am dat la o parte pe ceilalti facand o vraja in gandul meu pentru a se opri flacarile,dupa am ridicat trunchiul copacului pe jumatate din cauza puterilor mele prea slabe dupa lupta spunandu-i lui Lily sa se tarasca,ramasem complet uimita cand observasem ca ma ascultase.Desi imi facu multe probleme noaptea asta nu o puteam lasa in durere,chiar daca era amica devoratorilor astora.Viperina tremura de nervi sau de durere nu stiam aceasta isi privea mainile pline de sange.M-am asezat langa ea incepand sa ii vindec ranile provocate de copac.Spre norocul sau puteam sa vindec in doar cateva secunde. “-Esti bine?”am murmurat. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|