`Under the stars.[^]
|
16 Feb 2011, 22:04
|||
|
|||
Am auzit-o pe Tamara tipand dupa mine sa am grija dar nu am bagat-o in seama. Tipa disperata ca nu fusese ea dar nu prea o credeam. Continuam sa o amenint ca o omor. Mi-am oprit amenintarile cand Tamara imi spuse sa ma tarasc. Am ascultat-o iesind incet de sub copac. Aceasta imi vindeca toate ranile in cateva secunde. Puterile ei erau foarte folositoare, ne-ar prinde bine un devorator ca ea. Din pacate nu era in stare sa omoare nici o musca.
Ma intreba daca ma simt bine si i-am raspuns cu o voce rece: "Da, mersi." M-am ridicat usor in picioare ducandu-ma alaturi de cei doi devoratori. "Tamara stiu ca nu vrei sa ni te alaturi dar cum ti-am mai spus suntem oameni de cuvant si suntem de treaba daca avem prieteni nu renuntam usor la ei si luptam pentru ei." i-am spus incercand sa nu o mai enervez. "Dar poti veni acum cu noi sa vezi cum suntem cum ne comportam unii cu altii, doar daca vrei. Nu suntem niste oameni asa rai.... Ei bine cu exceptia faptului ca avem gusturi mai ciudate... aa si nu suntem ingaduitori dar vin-o si vezi cum ne comportam cu prietenii adevarati." am incercat sa-i fac o invitatie. Ma gandeam ca i-ar placea sa vada cum suntem noi cu adevarat si cum ne comportam noi cu prietenii adevarati. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|