Ha...??
|
16 Feb 2011, 22:20
|||
|
|||
"-Stiu."am spus eu in soapta fara sa clipesc.Aveam o privire rece din care a disparut ca prinr-o magie toata tristetea mea de inainte si zambetul incet imi pierii.Fata mea blanda de Astropufa se arata acum ca o sculptura din marmura fara sa transmita nici un fel de sentiment.
'Doar pentru ca am fost sortata la Astropufi , chiar nu inseamna ca sunt o dulceata.'am gandit eu aproape pufnind intr-un ras isteric si in acelasi timp iritant. [i]"-Cred ca jobenul era beat..."am gandit eu mai deaparte , dar insa cred ca de data aceasta am facut-o cu vocea tare. "-Ce anume era beat?"se interesa imediat Dia cum auzise cuvintele mele. "-Instabil."am raspuns eu sec fiind sigura ca nu a inteles nimic din ce ii ziceam eu. Desii era un cuvnat simplu iti trebuia mult mai mult sa iti dai seama despre ce este vorba. Dia ma privi cu figura ciudata strabmandu-si gura si nasul. Aylee ma privi cu aceasi expresie cu care o priveam si eu.Privirile noastre se intalnisera pentru cateva momente.Undele de energie se luptau traznind aerul inchis facand sa tresara scantei mici.Mi-am luat privirea cat de repede am putut pentru a evita bombele de energie pe care le puteam face eu cu Viperina.Snururile de energie au pierit imediat ce mi-am pierdut concentrarea.Astfel a ramas doar o unda de tensiune. 'Ajunge!' am gandit eu imediat ce am observat ca "serpii" aceea de energie isi facuse prezenta din nou.Uram sa creez tensiune sau o situatie neplacuta , dar pana la urma toata chestia e ceva neplacut pentru mine. "-Pff , a murit jigodia aia." zise Aylee parca scuipand cuvintele acelea cu un dezgust amar. "-Multumim."i-am spus eu zambind spre Aylee. Ne-am continuat drumur fara sa ne privim una pe alta si fara sa scoatem nici un sunet. Toata lumea era atenta la ce se petrece in jur ca sa nu ne trezim din nou cu surprize neplacute. In mod normal linistea aceasta mortala ma termina psihic , dar acum era mult prea cufundata in proprile mele ganduri incat sa ii dau atentie.Pietrele de sub picioarele mele incet alunecau spre un drum nou iar eu simteam cum ma prabusesc la pamant.Mai intai picioarul drept , apoi cel stang. Intregul meu corp aluneca incet spre pamantul rece plin de pietre ascutite.In fata ochilor aparea o perdea de ceata si deabea daca mai vedeam cele doua fete.Puteam sa observ ca si Dia se apropia din ce in ce mai tare pe pamant si Aylee isi tine respiratia.Reuseam sa ii aud doar un sfert din ceea ce gandeste ea si durerea de cap nu imi permitea sa fac legatura pe moment. '...ga ... to..c' a fost tot ce puteam sa mai aud din gandurile ei.La inceput nu puteam sa fac legatura si totul parea ilogic.In cele din urma am combinat cuvintele si raspunsul total logic iesea la iveala. "-Gaz toxic!" am spus eu cu ultima mea putere dupa care totul devenea si mai in ceata.[/i] No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 01 Feb 2011, 20:25
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 01 Feb 2011, 20:49
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:53
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 18:27
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 02 Feb 2011, 19:06
Re: Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 04 Feb 2011, 22:48
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 05 Feb 2011, 14:09
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 12 Feb 2011, 15:53