`Under the stars.[^]
|
17 Feb 2011, 16:07
|||
|
|||
Cand Tamara spuse prima data ca nu are nici o idee mai multi devoratori oftasera de plictiseala intreband-o daca nu are nici macar o idee. Aceasta spuse ca ar vrea sa-i aratam puterile noastre mai speciale. Era o idee minunata.
"Buna idee." spusera mai multi devoratori in cor. Zambeam si ma gandeam la primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l vada Tamara. "Putem lua forma unui suvoi negru de fum, care ne permite sa ne miscam foarte repede." am inceput sa-i explic. Incet toti devoratorii se transformasera in fum. Ne miscam repede ametind-o pe Tamara. Dupa ce ne-am oprit am intrebat-o: "Cum ti se pare asta?". Tamara spuse ca e destul de folositor. Acum trebuia sa-i mai explicam despre Semnul Intunecat, dar vroiam sa las pe altcineva sa o faca. "Explica-i tu despre Semn." am spus aratand spre un devorator si ridicand maneca de pe bratul stang. Ceilalti ma urmara. M-am apropiat de Tamara pentru ca vroiam sa-i arat semnul mai bine, dar aceasta intoarse capul de parca i-as fi aratat un semn obscen. "Te simti bine?" am intrebat-o zambind. Aceasta raspunse ca e bine. "Deci prin acest Semn putem comunica foarte usor." incepu devoratorul sa explice. "Daca ceilalti sunt departe ii Putem chema foarte repede." spuse el facand un semn catre devoratori iar acestia disparusera. Am asteptat cinci minute apoi mi-am scos bagheta si am atins Semnul. Acesta se inegri foarte tare iar devoratorii aparura imediat in poiana in forma de suvoaie de fum. "Ne mai putem trimite mesaje scrise cu... sange." am terminat eu explicatia in locul devoratorului. Mi-am scris ceva pe brat cu ajutorul baghetei iar cuvintele aparura zgariate si pe bratele celorlalti devoratori. Tamara se stramba putin la vederea modului in care mai comunicam noi dar i-am spus: "Nu e chiar asa rau." "Mai vrei sa stii ceva?" intreba un alt devorator. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|