Mister pe coridor
17 Feb 2011, 17:20
Nereida se comporta ciudat dar nu am bagat de seama. Mergeam amandoua pe coridor si incercam sa purtam o conversatie.
Dupa cateva minute geanta Nereidei cedase de la prea multe carti, sau cel putin asta era primul lucru care imi trecuse prin mine. In timp ce o ajutam sa isi puna cartile la loc am observat un bilet care, parca aparuse de nicaieri.
"Te vad.... Vin-o la noapte in Turnul de Astronomie... singura." Asta era ceea ce scria pe bilet.
"Putin cam ciudat" mi-am zis eu in gand. Ma gandeam la ceea ce era scris pe bilet. Persoana care il scrise probabil rupse geanta Nereidei.
"Sa stii ca daca vrei sa mergi nu e neaparat nevoie sa mergi singura. Am o Pelerina Invizibila si as putea veni cu tine daca doresti." i-am spus in soapta fetei pentru ca imi era frica sa nu fim auzite.
Nereida spuse ca se mai gandeste si ma indemna sa merg tot inainte spre marea sala.
Ziua devena din ce in ce mai ciudata tot aveam senzatia ca suntem urmarite si ca se aud pasi in spate, dar de fiecare data cand intorceam capul nu era nimic acolo.
"Nereida sunt eu nebuna sau si tu ai senzatia ca suntem urmarite?" am intrebat-o opridu-ma deoarece nu mai suportam sa ma simt asa.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Mister pe coridor - by Nereida Devon - 17 Feb 2011, 00:01
RE: Mister pe coridor - by Eliza G. Blest - 09 Apr 2011, 21:47
Re: Mister pe coridor - by Odette B. Malfoy - 17 Feb 2011, 00:13
Re: Mister pe coridor - by Nereida Devon - 17 Feb 2011, 02:42
Re: Mister pe coridor - by Odette B. Malfoy - 17 Feb 2011, 17:20
Re: Mister pe coridor - by Nereida Devon - 21 Feb 2011, 00:07
Re: Mister pe coridor - by Odette B. Malfoy - 24 Feb 2011, 22:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post