`Under the stars.[^]
|
17 Feb 2011, 22:47
|||
|
|||
Devoratori imi aratara una dintre puterile lor speciale,cum vazusem si la Lily cand ma luptasem cu ea se transforma intru-un fum negru,cu ajutorul acestuia se puteau misca foarte repede in doar cateva secunde fiind in spatele meu,acestia imi cerura parerea,spusem ca era foarte folositoare mi-ar fi placut si mie o asa putere dar ma multumeam si cu ale mele,desi nu erau chiar asa de folositoare.Eram uimita cum puteau fii asa de linistiti in preajma unei astropufe prea iubitoare si care locuieste in Lumea Incuiatilor,deobicei auzeam numai lucruri rele despre acestia,dar in noaptea asta pareau asa de....prietenosi.Am zambit putin la gandul acesta doream sa ii intreb ceva.Speram sa imi raspunda cineva.
“-De ce toata toti spun ca omorati vieti?”am murmurat cu capul in pamant. “-Acuma pareti asa de prietenosii..Nu inteleg?”mi-am ridicat capul uitandu-ma confuza la ei. “-Vrei sa stii?Tamara?”spuse un devorator razand. “-E adevarat?”am soptit eu socata. Speram sa fie totul o minciuna si ca ei sunt asa in fiecare zi,si ca nu raneste pe nimeni.Chiar uram sa vad oamenii suferind in fata mea.Dar nu as fi tipat daca mi-ar spune ca totul este adevarat,ma bucuram ca acuma chiar erau de treaba si prietenosi. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|