`Under the stars.[^]
|
18 Feb 2011, 12:41
|||
|
|||
Tamara mai venise cu un val de intrebari la care trebuia sa ma gandesc bine inainte de a raspunde. Cand faceam rau cuiva eram mereu cu zambetul pe buze, ca si acum cand o vedeam pe Tamara atat ce curioasa de semntimentele noastre.
"Da esti!" spuse un devorator. "Da este, ce?" am intrebat pentru ca nu fusesem prea atenta la conversatie. "Este prea iubitoare si prietenoasa..." spuse acesta. "Da... ai dreptate." i-am zis incercand sa nu o fac pe Tamara sa se simta prea prost. Dupa ce m-am gandit bine la un raspuns care sa nu o faca sa o ia la fuga urland ca in padurea asta sunt devoratori, i-am spus: "Nu suntem obligati sa omoram, doar atunci cand avem misiuni, dar nu pot sa spun ca suntem obligati. Si nu ne displace sa vedem cum oamenii pe care ii uram sufera in fata noastra. Si suntem foarte veseli si zambitori cand ne intalnim cu acele persoane pe care nu le suportam." mi-am terminat explicatia. Ma uitam la Tamara incercand sa-mi dau seama la ce se gandea, dar privirea ei nu-mi spunea nimic, ceea ce ma ingrijora putin. Ma uitam spre ceilalti devoratori care imi zambeau si-mi dadeau de inteles ca am procedat bine ca i-am zis adevarul. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|