In cautarea luminii
|
18 Feb 2011, 20:47
|||
|
|||
Eram atat de bucuroasa ca il facusem pe Stapan fericit. Simteam ca am sa explodez. Dupa ce ma sarutase pe frunte merse la Alice felicitand-o si sarutand-o pe obrajii care ii erau foarte rosii. Am chicotit incet, uitandu-ma in alta parte nu aveam chef sa ma tortureze iar pentru ca radeam si eram fericita.
Ii spuse lui Potter un lucru foarte adevarat nu avea nevoie sa se apere pentru ca oricum era deca ca si mort, dar acesta ii raspunse obraznic. Ma enerva cumplit asa ca i-am dat un pumn in stomac. Stapanul imi facu semn sa-l las. "Sigur Stapane..." am murmurat. Potter si Stapanul incepura sa se dueleze. Lordul Intunecat folosea blestemele cele mai rele pe cand Potter niste vraji care mie mi se pareau absolut inutile. "Alice cat crezi ca va dura totul?" am intrebat eu in soapta. Alice ridica din umeri dandu-mi de inteles ca nu avea nici o idee despre cat va dura lupta. Eram sigura ca Stapanul nu va fi ranit in aceasta lupta dar totusi daca ceva se va intampla aveam sa intervin, oricare ar fi fost consecintele de dupa.... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,858 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |