`Under the stars.[^]
|
18 Feb 2011, 22:24
|||
|
|||
Lily imi spuse ca totul era adevarat si se bucurau cand se intalaneau cu dusmanul sau abea astepatu sa inceapa o lupta,nu imi puteam imaginam cum puteau sa zambeasca la suferinta unei persoane chiar si a dusmanului.Mereu ma gandeam cu ar fi fost daca as omora orice incuiat care imi facu rau in trecut sigur ar fi iesit in jur de trei zeci de oamneii,nu ii iertasem inca dar cum spuse si acel devorator eram prea moale.Nu rezolvam nimica prin moartea altora.Am oftat puternic lasand privirea in jos.Chiar acesta era un motivul in care nu m-as fi alaturat grupului lor.
„-Voi ce faceti in fiecare noapte?”am intrebat eu uitandu-ma la ceilalti. „-Mereu ne plictisim.”spuse un devorator. „-De ce nu mergem la cortul meu?”am spus eu zambind. „-Si ce facem acolo?”spuse un alt devorator care se sprijinea de trunchiul copacului. „-Acolo am mancare si o carte de farmece si prezicerea viitorului.”am zambit. [b]„-Lily tu ce spui?”[/bam ]intrebat. Mi-am mutat privirea pe viperina care isi lasa capul pe spate pentru a privii stelele de pe bolta cereasca,mi-am ridicat putin privirea uitandu-ma la ele intotdeauna ma fascina acest lucru.Cand eram la bunici mei mereu imi luam o patura si o puneam in curtea din fata iar bunica mea imi mai spunea cate o poveste cu vrajitori si vampiri.Un devorator arunca cu o creanga de pe jos in umarul viperinei care o facu sa tresara privind agitata in jurul sau.Am chicotit la scena aceasta intreband-o daca vrea sa mergem la cortul meu. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|