`Under the stars.[^]
|
18 Feb 2011, 22:44
|||
|
|||
"Care a fost e mort!" am zis eu razand ridicandu-ma in picioare si uitandu-ma dupa cel care aruncase cu crenguta in mine. Tamara se uita speriat iar ceilalti incepusera sa rada.
"Eu am fost." spuse un devorator. "Da, Tamara mergem." am zis eu ducandu-ma spre devorator. Aveam creanga cu care aruncase in mine in mana. Acesta se ridicase si mergea cu pasi marunti inainte. 'Un atac pe la spate..... Perfect." mi-am zis eu in gand. Mergeam incet spre cortul Tamarei in spatele devoratorului. Cand am ajuns la un metru de el mi-am luat avant si i-am sarit in spate intepandu-l cu crenguta in burta si printre coaste. Ceilalti radeau in hohote iar devoratorul incerca sa-mi smulga crenguta din mana. Dupa ce intr-un final reusise ma ruga frumos sa ma dau jos de pe el pana nu-i rup spatele. M-am dat usor jos stergandu-mi lacrimile de ras de pe obraji. Ceilalti devoratori si Tamara faceau acelasi lucru. "Ce va uitati asa haideti sa mergem. Aproape am ajuns" le-am zis chicotind. Mai trecura inca cinci minute si eram la cotul Tamarei unde lucrurile nu erau tocmai in ordine: copaci daramati urme de lupta pe pamant si nu ultimul lucru sangele ramas de la mine cand copacul se prabusise peste mine. "Ce s-a intamplac aici?" intreba un devorator putin ingrijorat. "Doar nu credeai ca mi-a fost usor sa o lamuresc pe Tamara ca nu-i vom face nimic, nu-i asa?" am intrebat eu chicotind. "Mda ma gandeam....." raspunse acesta. "Deci... Tamara cred ca ar fi timpul sa ne arati si tu cateva din puterile tale. Ce zici?" o intreba un alt devorator. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|