`Under the stars.[^]
|
19 Feb 2011, 00:50
|||
|
|||
Ceea ce ne aratase Tamara era absolut grozav. Ma gandeam cat de folositoare ne-ar fi o persoanaca ea, mai ales ca ne era o prietena asa buna.
Ma uitam in jur asteptand sa spuna ceilalti ceva dar erau prea uimiti de ceea ce vazura. "Tamara a fost super..." am zis eu regretand ca nu vroia sa ni se alature. "Da chiar a fost foarte bine, dar mai exerseaza." aprobara si ceilalti devoratori. Ma gandeam la un subiect de discutie cand mi-am amintit de punga ciudata facuta de Incuiati. Am zambit cand mi-am amintit cu cata scarba am luat punga dar eram pregatita sa incerc o chestie din aia. "Tamara mai stii aia care mi-ai aratat-o facuta de Incuiati? O punga cu mancare." am zis eu strambandu-ma putin. Ceilalti incepura sa faca tot felul de gesturi, cum ca ar vomita. Tamara nu-i baga in seama si scoase punga din rucsac. Am luat-o cu doua degete. Si mie imi era oarecum scarba de ea dar eram curioasa. Am desfacut-o si am mirosit ce era inauntru. "Sare!" m-am strambat eu. "In fine care are tupeu sa guste?" am intrebat eu scuturand punga. Cand am vazut ca nimeni nu e prea entuziasmat am zis: "Lasilor! Voi incerca eu prima." Am bagat o chestie din aia in gura, nu aveam idee cum se cheama. 'Sunt bune!' am gandit fara sa-mi vina sa cred. Ceilalti se uitau la mine curiosi. M-am gandit sa-i pacalesc un pic. Am inceput sa tusesc puternic. Incercam sa le spun ca ma sufoc. Mai toata lumea sarise in picioare vrand sa ma ajute. Mi-am dat drumul la pamant, putin dureros impactul dar trebuia sa para cat mai realist. "Lily! Lily!" ma strigau cei din fata mea. Deodata m-am ridicat brusc strigand un "bau" si razand in hohote, la vederea expresiilor lor. "Chiar v-am speriat?" am intrebat eu razand. "Oare!?" intreba sarcastic un devorator care desi era speriat radea. Am oftat vrand sa para ca imi cer oarecum scuze. M-am intins pe iarba uitandu-ma la ceilalti si asteptand... ceva. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|