|
19 Feb 2011, 13:48
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Noilor mei prieteni le placura foarte mult puterile mele dar imi spusera sa mai exersez,aveau dreptate totusi aflasem de ele de doar catva lunii de aceea doream sa raman singura in padurea lui Dean ca sa repet si sa invat dar nu doream nici sa plece devoratori de langa mine,era asa placuta compania lor.Faceau multe glume si stiau sa faca o persoana sa rada si sa zambeasca,oricum mai era o noapte aveam destul timp pentru a invata aveam nevoie de o noapte in care sa fac ce vreau sa sa ma distrez cu niste devoratori.Cand Lily isi aduse aminte de punga de cipsuri facuta de Incuiati,nu stiam ce dorea sa faca cu ea dar am luat-o din rucsac aruncandu-i-o in brate.Prindeam privirile devoratorilor care se strambau la vederea acesteai si prefancandu-se ca vomita.
Viperina lua un cips si il baga in gura,ceilalti se apropiara din ce in ce mai mult de ea parand ingrijorati cateodata isi mai aruncau privirea peste umar uitandu-se confuzi la mine.Cand Lily incepu sa se stranga de gat parand ca se sufoca,daca stiam ca mancara Incuiatilor fac rau devoratorior nici nu i-o mai dadeam.M-am ridicat de pe jos fugind catre ea dandu-i la o parte pe ceilalti care sareau speriatii cand Lily ne facu sa tresarim spunand un simplu 'bau' imediat ma linistisem si ii dadusem un cot in stomca razand impreuna cu ceilalti.Lily nu se mai putea abtine din ras cazand pe jos uitandu-se la noi.
M-am asezat si eu langa ea razand in continuare de gluma fetei.Nu intelegeam de ce toti ceilalti spuneau ca cei din casa viperinilor nu prea le conveneau mai nimica si intotdeauna se luau de ceilalti dar in noaptea aceasta ma facura sa rad si sa zambesc.
"-Sa stii ca ne-ai speriat rau."am spus eu.
"-Bine spus Tamara."ofta un devorator asezandu-se langa noi.
"-Nu m-am mai distrat asa de bine de mult timp."am spus eu trandindu-ma pe iarba privind cerul.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|