`Under the stars.[^]
|
19 Feb 2011, 18:04
|||
|
|||
Am inceput sa rad zicand:
"Se pare ca iar prind eu. Dar e ceva intre tine si Blake? Deja?" Tamara ofta spuanand ca nu e nimic. "Aaaa..... Pacat, da daca stau sa ma gandesc va cunoasteti de prea putin timp." am zis razand in hohote. Tamara rase si ea apoi disparuse printre copaci. Am luat-o la fuga dupa prietenii mei, cand am auzit un zgomot. Nu vroiam sa ma opresc asa ca mi-am zis sa arunc o privire peste umar. De o secunda de neatentie a fost nevoie si am intrat direc intr-un copac. Noroc ca am gandit repede si am pus mainile inainte, pentru a nu ma lovi la cap. "HA! Ti-am facut-o!" spuse Fred un alt devorator, victorios. "idiotule! Mi-am rupt mana!" i-am zis eu plangand. "Doamne.. Lily sincer nu am intentionat sa fac asta...." spuse el cu parare de rau apropiindu-se de mine. Am asteptat momentul protrivit si l-am tras de mana facandu-l sa cada pe jos. "Fraierule...." i-am zis razand, am facut doi pasi dar ma prinse de glezna. "Care-i fraier acum? Tine minte niciodata sa nu te intorci cu spatele." spuse el tinandu-ma la pamant. Am intins mainile spre el incepand sa-l gadil. Acesta incepu sa ma gadile si el. Radeam amandoi cand cineva isi drese glasul in spatele nostru.... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|